KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RICARDO QUARESMA"
Quaresma nincs a vb-keretben! 2014. május 19. 23:04 Nyilvánosságra hozta végleges névsorát a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Paulo Bento, aki többek között Ricardo Quaresmát és André Gomes is otthon hagyja. Anthony Lopes, Antunes, Rolando, Joao Mario és Ivan Cavaleiro is erre a sorsra jutott. Tiago és Danny már a bő keretben sem szerepelt.
 
Mintha ingyen kaptak volna egy CR-t 2014. március 21. 20:25 Elképesztő formát mutat Ricardo Quaresma januári visszatérése óta a Portóban. 130 percenként betalál, passzai élményszámba mennek, még mindig szeret külsővel indítani, és a rabonacselt sem veti meg. Ingyen érkezett, nagy húzás volt a visszahozatala. Összeállítás 2014-es megmozdulásairól.
 
Hazatalált Portóba a tékozló fiú! 2013. december 28. 19:18 Visszatért korábbi sikerei helyszínére Ricardo Quaresma, aki hamarosan aláír a Portónál. A 30 éves szélső már átesett az orvosin, ingyen érkezik, hiszen lejárt a szerződése a dubaji Al Ahlinál.
 
Bréking: Quaresma Dubajban folytatja! 2013. január 7. 19:43 Másféléves szerződést írt alá az ötszörös bajnok Al Ahli Dubajjal a Porto, a Chelsea és az Inter korábbi sztárja, a 29 esztendős Ricardo Quaresma.
 
Nincs klubja Quaresmának 2012. december 20. 15:04 Közös megegyezéssel szerződést bontott a 29 éves, portugál válogatott szélső Ricardo Quaresma és a török Besiktas labdarúgóklub.
 
Portugál válogatott újra Quaresmával 2011. szeptember 30. 16:18 Hat visszatérő és egy újonc található Paulo Bento pénteken kihirdetett portugál válogatott keretében, amely októberi két sorsdöntő Eb-selejtezőjére készül. Behívót kapott például Ricardo Quaresma is.
 
Hugo Almeida is Guti játszótársa lesz 2010. december 26. 11:25 A Ricardo Quaresmát, Simaót frissen, Gutit pedig a nyáron megszerző Besiktas megerősítette, januárban a Werder Bremen csatárával, Hugo Almeidával erősíti meg keretét.
 
Isztambulban folytatja az Inter-sztár 2010. június 13. 20:22 Így múlik a világ dicsősége: a korábban az FC Barcelonánál és a Chelsea-nél is megforduló, a legutóbbi szezont az Internazionalénál töltő Ricardo Quaresma Törökországba szerződött. A portugál szélső a Besiktasban folytatja pazarul induló, de az elmúlt években kevés személyes sikert hozó pályafutását.
 
Vinnék az Inter középpályását 2010. június 12. 20:43 A Porto 12 millió eurós ajánlatot tett az Internazionale portugál középpályásáért, Ricardo Quaresmáért a Tuttomercato értesülései szerint.
 
Az Inter feláldozná Quaresmát 2010. április 14. 23:15 Megeshet, honfitársa miatt kell távoznia az Internazionaléból Ricardo Quaresmának. A luzitán válogatott középpályás alig-alig kap lehetőséget a milánóiaknál, így távozása borítékolható. A portugál Record szerint a kék-feketék máris kivetették hálójukat a Sporting egyik legjobbjára, Miguel Velosóra.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu