KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PUHL_SANDOR"
Puhl Sándor a hatodik az IFFHS szerint 2011. január 19. 15:23 Puhl Sándor az elmúlt 24 év hatodik legjobb játékvezetője a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint. Kassai Viktor ugyanitt a 64. helyet foglalja el.
 
Retro-vb: Maradona csúfos bukása 2010. május 25. 12:00 VIDEÓKKAL! Június 11-én két mérkőzéssel rajtol a Dél-afrikai Köztársaságban a XIX. labdarúgó-világbajnokság. A sportvilág 1930 óta izgulhat a mérkőzések és a csapatok kapcsán, rengeteg legenda született, számos csodálatos történésnek tapsolhattak a szurkolók. A Sporthirado.hu sorozata a korábbi 18 esemény legfontosabb eseményeit idézi fel.
 
Puhl a valaha volt negyedik legjobb bíró 2010. január 18. 17:36 Puhl Sándor a valaha volt negyedik legjobb játékvezető A Labdarúgás Történetével és Statisztikáival Foglalkozó Szervezet (IFFHS) szerint. Az első helyen a legendás olasz sípmester, a zord kinézetű Pierluigi Collina végzett.
 
Labdarúgás: Puhl Sándor után újra Heves megyei bíró az NB I-ben 2008. december 10. 11:11 Változások történtek a labdarúgó NB I-es játékvezetői keretben, Király Krisztiánt egy osztállyal lejjebb sorolták, míg Farkas Ádám a tavasztól élvonalbeli meccseket is vezethet.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu