KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PSV"
El: kiesett a PSV, szlovén meglepetés 2013. december 12. 21:28 Kiesett a PSV, amely az utolsó perceket emberelőnyben játszva sem tudott egyenlíteni hazai környezetben, az ukrán Csernomorec Odessza ellen, az Európa-liga záró fordulójának kora esti mérkőzésén. A nap bravúrját a Maribor vitte véghez, úgy jutott tovább, hogy az első öt fordulóban mindössze négy pontot gyűjtött, és az utolsó helyen tanyázott. Gulácsi Péter megőrizte a hálóját a góltól, csapata, a Salzburg 100 százalékos teljesítménnyel abszolválta a csoportkört.
 
„Dupla baki” az üres kapura - videó 2011. március 21. 15:57 A hétvégén két kimaradt ordító ziccerről is keringenek videók az interneten, az egyiket Dzsudzsák Balázs csapattársa, a másikat egy angol hatodosztályú focista rontotta el. A PSV-ben szereplő Marcus Bergen és Ollie Palmeren egyaránt a kapufa fogott ki, pedig egyáltalán nem volt nehéz dolguk. Előbbi az Utrecht ellen 1-0-ra megnyert mérkőzésen, utóbbi pedig a Bromley ellen 1-0-ra győzött Woking színeiben hibázott.
 
Rangadót vívnak Dzsudzsákék a kupában 2010. december 24. 12:02 A bajnoki címvédő Twentével találkozik a Holland Kupa negyeddöntőjében a jelenlegi éllovas PSV Eindhoven januárban - derült ki a pénteki sorsoláson.
 
Holland „kősziklát” vettek Dzsudzsákék 2009. június 22. 21:44 Dzsudzsák Balázs együttese, a holland PSV Eindhoven masszív védekező középpályással erősített, a 2008-as Európa-bajnokságról is jól ismert, 11-szeres holland válogatott Orlando Engelaar bújhat a Philips-gyár patronálta csapat mezébe.
 
Juhász: Lennék Dzsudzsák csapattársa! 2008. november 21. 13:00 A SportHirado.hu-nak adott interjújában Juhász Roland elárulta, a téli szünetben szívesen váltana klubot. Hallott arról, hogy több nagy klub is érdeklődik iránta, de hivatalosan még senki sem kereste meg. A magyar labdarúgó-válogatott és az Anderlecht védelmének oszlopa ugyanakkor hangsúlyozta, nem akar mindenáron továbbállni, hiszen jól érzi magát Belgiumban. Azt azért bevallotta, hogy hatalmas kihívást jelentene számára, ha Dzsudzsák Balázs csapatában, a PSV Eindhovenben játszhatna.
 
Keane először bukfencezhetett a Kopnak 2008. október 2. 10:38 A D csoportban két forduló után elég világos a képlet, a Liverpool és az Atlético Madrid továbbjutását egyelőre úgy tűnik semmi sem veszélyeztetheti. A két csapat minkét eddigi mérkőzését megnyerte, szerdán az angol együttes a PSV ellen diadalmaskodott 3–1-re, míg a spanyolok a Marseille-t verték 2–1-re.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu