KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PSG"
PSG-Veszprém a négyesdöntőért! 2014. április 1. 15:02 Az MKB-MVM Veszprém Császár Gábor csapatával, a Paris Saint-Germainnel találkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Az első összecsapásra április 16. és 20. között, a visszavágóra április 23. és 27. között kerül sor. A Veszprém a második találkozón lép pályára hazai környezetben. A sorozat négyes döntőjét Kölnben rendezik.
 
Extra prémium, ha PSG nyeri a BL-t 2014. március 20. 13:17 Fejenként egymillió eurós extra prémiumot (310 millió forintot) kapnak a Paris Saint-Germain labdarúgói, ha megnyerik a Bajnokok Ligáját.
 
PSG: címvédőhöz méltó siker 2013. december 14. 18:56 Megerősítette első helyét a PSG a francia bajnokság 18. fordulójában, a középcsapat Rennes otthonában, a szombati játéknapon. Thiago Motta átlövésből született gólját követően Zlatan Ibrahimovic tizenegyesből növelte az előnyt, s bár Romain Alessandrini szabadrúgásból szépíteni tudott, Edinson Cavanié volt az utolsó szó, Marco Verratti passzából talált a hálóba. A vége 1-3.
 
Ibra-tripla, ellép a többiektől a PSG? 2013. november 9. 18:59 Miközben a Monaco bukdácsolásba kezdett, a PSg formája kitart, amit elsősorban Zlatan Ibrahimovicnak köszönhet. A svéd világklasszis egymaga eldöntötte a szombat kora esti bajnokit a Nice ellen, a Parc des Princesben, ami ötpontos előnyt eredményezett csapata számára a táblázaton. A második Lille a Guingamp otthonába látogat szombat este.
 
Bizarr piros lap a PSG-sztárnak! 2013. május 5. 23:04 Felettébb furcsa piros lap borzolta a kedélyeket a Parc des Princesben, a csapatkapitány Thiago Silvának azért kellett mennie zuhanyozni a szünet előtt a vasárnap esti bajnokin, mert úgy reklamált, hogy közben hozzáért a bíróhoz. Beckham és Ibrahimovic sem értette Alexandre Castro ítéletét. Ekkor már vezetett a Valenciennes Danic találatával, a fővárosiak becsületét Alex mentette meg a hajrában egy fejesgóllal. Így is közel a bajnoki címhez a PSG, igaz ahhoz, hogy ez már az újabb fordulóban összejöjjön, valószínűleg nyernie kellene Lyonban.
 
Kétgólos előnyt tékozolt el a Barca 2012. augusztus 4. 21:38 A Barcelona hiába vezetett 2-0-ra Rafinha és Leo Messi góljával a Parc des Princes-ben, a Paris Saint-Germain Zlatan Ibrahimovic és Zoumane Camara találatával 2-2-es döntetlent harcolt ki felkészülési meccsen - igaz, a büntetőpárbajt a blaugranák nyerték. A katalánok szokásos rövidpasszos focijukat játszva egy óráig irányítottak, utána azonban kiengedtek.
 
Saját játékosát dobta fejbe a labdaszedő 2012. február 22. 13:26 Foghatta a fejét Nené, a Paris Saint-Germain támadója, akit saját labdaszedője dobott fejbe a hétvégi, Montpellier elleni Ligue 1-rangadón. A "segítő" a hosszabbítás utolsó pillanataiban szerette volna, ha a hazaiak gyorsan végrehajtják a bedobást, de azt nem érzékelte, hogy a PSG tízese épp a partjelzőre néz vissza... A fővárosiak igyekezete hiábavaló volt, a 2-2-es eredmény már nem változott.
 
Levegőhöz jutott a PSG – átmenetileg? 2011. december 5. 10:50 A PSG három vereség után vasárnap visszatalált a helyes útra, de ez közel sem jelenti azt, hogy Antoine Kombouaré hátradőlhetne a kispadon. Az Auxerre elleni szoros győzelem után nagyon óvatosan fogalmazott, vajon meddig tölti be álmai állását. Most még boldog.
 
Pastore: Chelsea vagy PSG? 2011. július 27. 19:29 Javier Pastore távozására immáron akár mérget is vehetünk, miután a argentin játékos klubja, a Palermo közel az egyezséghez a kérővel, pontosabban: kérőkkel. Az bizonyos, hogy Pastore vagy Chelsea-ben, vagy a Paris Saint-Germainben folytatja a pályafutását.
 
A Lyon indulhat a Bajnokok Ligájában 2011. május 29. 23:12 Az Olympique Lyon kaparintotta meg a harmadik helyet a Ligue 1-ben, így a Bajnokok Ligája-selejtezőjében lesz érdekelt augusztusban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu