KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PETER_ODEMWINGIE"
Megbüntették a WBA fenegyerekét 2013. február 9. 13:00 A West Brom kéthetes fizetéslevonásban részesítette Peter Odemwingie-t, amiért a klub engedélye nélkül Londonba utazott, és megpróbálta kierőszakolni átigazolását a QPR-hez a január 31-i zárónapon.
 
Magyarjai nélkül győzött a West Brom 2011. szeptember 11. 16:45 Megszerezte első győzelmét az új szezonban a West Bromwich, amely Fülöp Mártonnal a kispadon és továbbra is Gera Zoltán nélkül győzött a Norwich City otthonában a Premier League 4. fordulójában. A vendégeknek még az is belefért, hogy a győztes gólt szerző Peter Odemwingie a hajrában büntető hibázzon.
 
Hosszabbított Geráék csatára 2011. augusztus 18. 18:48 Új hároméves szerződést írt alá Peter Odemwingie a West Bromwich Albionnal, véget vetve a régóta húzódó távozási híreknek, utoljára a Wigan próbálta elvinni.
 
Nem engedik el a csatársztárt 2011. augusztus 12. 20:52 Ha az Arsenalhoz nem engedték el, akkor a Wiganhez sem: a West Bromwich Albion elutasította az Athletic ajánlatát Peter Odemwingie-re.
 
Ajtót mutat az Arsenalnak … 2011. június 22. 13:37 Már az is meglepetést kelt, hogy két londoni sztárcsapat is szerződtetné, de Peter Odemwingie számára az Arsenal sem tökéletes …Legalábbis az Ágyúsok ajánlata, így a West Bromwich Albion 29 éves csatára más klub felé tekint.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu