KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PAPISS_CISSE"
Elengedik a Bundesliga gólgyárosát 2011. szeptember 16. 16:16 Bár új szerződést írt alá a Freiburgnál Papiss Demba Cissé, a megegyezés értelmében a nyáron szabadon távozhat, ha megfelelő ajánlat érkezik érte.
 
Angliába vinnék a Bundesliga gólzsákját 2011. június 24. 11:05 A korábban Ronaldinhóval, Ruud van Nistelrooyjal összeboronált Blackburn Rovers ezúttal a Bundesliga góllövőlistáján második helyen zárt Papiss Cissét próbálja megszerezni, elég borsos áron.
 
Ribéry mentette meg a Bayern becsületét 2011. március 19. 17:22 VIDEÓ! Küzdelmes mérkőzésen a hajrában Franck Ribéry góljával zsinórban 11. győzelmét aratta a Freiburg ellen a Bayern München a Bundesliga 27. fordulójának szombati találkozóján. Mindkét oldalon bőven volt lehetőség, a Bajnokok Ligájától frissen búcsúzott rekordbajnok addig-addig küzdött, míg begyűjtötte a három pontot. A Hamburg miután múlt szombaton hatot kapott, most hatot rúgott, a Hannover győzelmével maradt a bajorok előtt.
 
Menekül a Werder a kiesőzónából 2011. március 6. 17:44 Fontos győzelmet aratott a nyolcadik Freiburg otthonában a szebb napokat látott Werder Bremen a Bundesliga 25. fordulójában, hiszen 3-1-es győzelmével három pontra eltávolodott a kiesőzónától. A hazaiaknál egyébként büntetőből betalált Papiss Cissé, aki ezzel beérte a góllövőlista éllovasát, a 18 gólos Mario Gomezt.
 
Két gólkirályjelölt a pályán, mégis 0-0 2011. február 6. 19:39 Hiába játszott a hazai oldalon a góllövőlistát vezető Papiss Cissé, a másikon pedig mögötte 14 találatával alig lemaradó Teofanisz Gekasz, a Freiburg és az Eintracht Frankfurt 0-0-s döntetlent játszott a Bundesliga 21. fordulójában. A másik vasárnapi mérkőzést, a Hamburg-St. Pauli derbit még szombaton a nagy esőzés miatt elhalasztották.
 
Német gólkirályjelöltet figyelnek Geráék 2010. november 23. 13:34 Nem sok jóval kecsegtet Gera Zoltán számára a Daily Mail friss értesülése, miszerint a Fulham a Freiburg nagyszerű formában játszó támadóját, Papis Cissét nézte ki magának.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu