KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PAOK THESSZALONIKI"
Zárt kapuk mögött a PAOK 2012. október 29. 21:01 Következő három európai kupamérkőzését zárt kapuk mögött kell játszania a görög PAOK Szaloniki labdarúgócsapatának, miután elutasították a klub fellebbezését, amelyet a kontinentális szövetség (UEFA) korábbi szankciója ellen nyújtott be.
 
El: görög bravúr Kazanyban 2011. szeptember 29. 18:53 Hiába állt fel, majd fordított hazai pályán a Rubin Kazany, a PAOK nem hagyta magát és a hajrában kiegyenlített a labdarúgó Európa-liga A-csoportjának 2. fordulójában. A görögök második bravúrjuknak örülhetnek a négyesben.
 
A CSZKA már az El-nyolcaddöntős 2011. február 22. 20:29 A CSZKA Moszkva elsőként biztosította helyét az Európa-liga nyolcaddöntőjében, miután 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a PAOK Szalonikivel.
 
Megizzasztotta magát a Szeged, de nyert 2009. október 10. 18:50 Nem volt könnyű... A Pick Szeged egy borzasztóan nehéz mérkőzésen, izgalmas hajrát követően nyert 27-24-re a PAOK Szaloniki ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. A csongrádiak az első fordulóban egy döntetlennel indítottak, mostani sikerükkel - ha csak ideiglenesen is, de - vezetik csoportjukat.
 
Tömegverekedés a "barátságos" görög futballmeccsen 2008. augusztus 3. 17:49 Legkevesebb hét sérültje van annak a tömegverekedésnek, amely a görög élvonalban szereplő Panszerraikosz és PAOK Szaloniki egymás elleni futballmeccsén tört ki.
 
Görögország: hét sérültje van a lelátói összetűzésnek 2008. augusztus 3. 12:03 Lelátói verekedés alakult ki szombaton a Panszerraikosz-PAOK felkészülési mérkőzésen Görögországban, annak ellenére, hogy a kormány közelmúltbeli kérése ellenére a görög futballcsapatok ígéretek tettek a lelátói vandalizmus, illetve sportszerűtlen körülmények felszámolására, az ellene való határozott fellépésre.
 
Görög bajnokság: Gérard Lopez a PAOK-é 2008. június 7. 15:09 Két éves szerződést kötött a Recreativo Huelva középpályása, Gérard Lopez a görög PAOK Szalonikivel.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu