KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PALMEIRAS"
Szurkolók támadtak saját kedvencükre 2011. október 12. 17:00 Régóta tudjuk, a brazil szurkolók rendkívül vehemensek, sokszor saját kedvenceiket sem kímélik. Ezt tapasztalhatták meg most a Palmeiras egyik labdarúgója is, akit a klub arénája mellett támadtak meg.
 
Katasztrófa, mit hagyott ki - videó 2011. május 30. 10:15 Két védő hathatós közreműködésével olyan helyzetbe került a Cruzeiro a brazil labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában, amelyről csak álmodni lehet. A Palmeirast fogadó együttesből ugyanis ketten vihették a labdát a kapusra, ám később végül csak betaláló Anselmo Ramon hiába lőhetett üres kapura, elügyetlenkedte a lehetőséget és belebotlott a játékszerbe. A mérkőzés így 1-1-gyel zárult, sokba került ez a hiba a Cruzeirónak.
 
Már négy kérője van Ronaldinhónak 2010. december 26. 10:36 Három brazil és egy olasz futballcsapat is szeretné megszerezni Ronaldinhót az AC Milantól. Az El Mundo Deportivo című spanyol sportnapilap szerint a Palmeiras és a Flamengo is nagy örömmel látná soraiban a játékost.
 
Adriano és Ronaldinho: irány Brazília? 2010. december 8. 18:48 Ambiciózus, bár a két futballsztár mostani formáját tekintve erősen kockázatos lépést tervez a Palmeiras. A brazil labdarúgás élklubja ugyanis szeretné hazacsábítani a szebb napokat is megélt Adrianót és Ronaldinhóz az AS Romából, illetve az AC Milantól.
 
A Palmeirasban köt ki Ronaldinho?! 2010. augusztus 5. 14:34 A Milan elfogadta a Palmeiras ajánlatát, így már csak Ronaldinhón múlik, hogy megy vag marad - állítja több nemzetközi forrás. Olybá tűnik, Roberto De Assis ügynök kijelentése, miszerint testvére és védence kész 2014-ig hosszabbítani Milánóban, merő fecsegés volt. Állítólag 8 millió euróról van szó.
 
Rivaldo a Palmeirasban 2010. augusztus 4. 16:14 Mi is felkaptuk a fejünket, aztán kiderült, kár volt. Most már mindegy, közzétesszük, hogy Rivaldo Barbosa de Souza a Palmeirashoz igazolt.
 
Tragédiába torkollt a brazil bajnoki 2010. február 22. 17:03 Egy szurkoló meghalt, tizenhét pedig megsérült a vasárnap esti Palmeiras-Sao Paulo brazil bajnoki labdarúgó-mérkőzést követően.
 
Elhagyja világbajnoka a Palmeirast 2010. január 21. 16:50 Szerződést bontott a Palmeirassal Edmílson. A 33 éves játékos, aki tagja volt a 2002-es világbajnokságon győztes brazil nemzeti együttesnek, pénzügyi vita hagyta ott a klubot. A 44-szeres válogatott, korábban a Barcelonával Bajnokok Ligája-győztes Edmílson jelenleg több klubbal, köztük a Flamengóval és az Atlético Mineiróval is tárgyal a folytatásról.
 
Ez volt a szezon gólja Brazíliában! 2009. december 4. 18:43 Még sokáig emlegetik majd Brazíliában Diego de Souzának, a Palmeiras 24 éves támadó középpályásának hétvégi gólját. A válogatottban is debütált sztár félpályáról, kapásból emelt a hálóba az Atletico Mineiro ellen. A meccset 3-1-re nyerték a Pálmafások, így még a bajnoki címre is van esélyük a záró forduló előtt. A Flamengo áll az élen.
 
Így lesz a lesgólból gól – videó! 2009. november 13. 20:12 Botrányos jelenetekben nincs hiány a brazil futballbajnokságban, de ami a Palmeiras-Sport mérkőzésen történt a napokban, az már sok, közfelháborodást tört ki az országban. A Sport 2-1-re vezetett a 85. percben, amikor a játékvezető belefújt egy ígéretes hazai akcióba, Danilo azonban rá sem hederített, a vendégek szándékos asszisztálása mellett berúgta helyzetét. Megérezhetett valamit. A bíróban ugyanis ebben a pillanatban tudatosult: ez mégsem lehetett les (mint videónkból is kiderül az egyik védő nagyon csúnyán beragadt). Egy hirtelen mozdulattal középre mutatott, mégis megadta a találatot. Emiatt esett ki az első osztályból a Sport, az elnök és egy egész nagyváros dühöng. Újrajátszhatják a meccset.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu