KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OTELUL_GALATI"
Világ szégyene: kiesett az MU a BL-ből! 2011. december 7. 22:37 VIDEÓK! Amióta Bajnokok Ligája létezik harmadik alkalommal fordul elő az, hogy a Manchester United nem éli túl a csoportkört! A Vörös Ördögöknek a döntetlen is elég lett volna, de szégyenszemre 2-1-re kikaptak Bázelben. A Real Madrid sorozatban 15. tétmeccsét nyerte meg, ezzel beállította Puskásék 1960-61-es rekordját. A Lyon hetet lőtt Zágrábban, ezzel kiejtette az Ajaxot. Őrület. A nyolcaddöntő sorsolására december 16-án, jövő pénteken kerül sor.
 
Az UEFA elvette Rooney gólját! 2011. november 3. 14:19 VIDEÓ! Wayne Rooney igazi Otelul Galati-gyilkos! A Manchester United csatára a Bajnokok Ligája C-csoportjában a négyből három gólt lőtt a román bajnoknak, kettőt tizenegyesből, szerdán pedig távolról. 2008 októbere óta ez volt az első Rooney-találat a tizenhatoson kívülről - a bökkenő csak az, hogy az UEFA öngólnak írta át a találatot. A United a 2-0-s sikerével megelőzte a Benficát a négyesben, a támadó most már tud mosolyogni.
 
CR7 továbblőtte a Realt, MU-dupla 2011. november 2. 22:39 VIDEÓK! A labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjában a Manchester United egy korai és egy kései találattal 2-0-ra legyőzte az Old Traffordon az Otelult és megelőzte a Basellal kisebb meglepetésre 1-1-et játszott Benficát és a negyedik fordulóra listavezető lett. A D jelű négyesben a Real Madrid könnyedén verte a Lyont, a 2-0-s sikert Cristiano Ronaldo kiváló pontrúgásainak köszönhették a királyiak: CR7 százados lett. A spanyolok még egyszer sem kapituláltak a BL-ben, természetesen továbbjutottak. Az Ajax gálázott, a Dinamo Zagreb gólképtelen.
 
MU: Vidics van, Ferdinand nincs 2011. október 17. 14:26 A jelek szerint felépült vádlisérüléséből Nemanja Vidics, hiszen tagja a Manchester United Galatiba utazó keretének. A szerb válogatott középhátvéddel ellentétben Angliában maradt Rio Ferdinand, aki pihenőt kapott a Liverpool és a Manchester City elleni rangadó között. Berbatov visszatért a nevezett közé, akárcsak az ismét egészséges Jones, Cleverley és Rafael ellenben továbbra is sérült. A Vörös Ördögök az idei első BL-győzelmükre hajtanak kedd este.
 
A Bayern nem bír a Cityvel - blog 2011. szeptember 27. 14:00 A keddi nap egyértelműen a Bajnokok Ligájáról szól, bloggerünk újult erővel vetette bele magát az európai élfutballba. Alkalmi megmondónk a nyolc esti (a CSZKA-Inter meccs 18.30-kor kezdődik!) meccsből hatot kihalászott - bizony akadnak érdekesnek tűnő tippek. Ilyen például, hogy a Bayern München nem bír majd a Manchester Cityvel. A csúcsrangadó mellett többek között a Real Madrid, a Manchester United, a Benfica és a már említett orosz-olasz ütközet is helyet kapott a mai menüsorban. Jó csemegézést!
 
Ikszes manchesteriek, győztes Bayern 2011. szeptember 14. 22:36 VIDEÓK! Egyik manchesteri gigaklubnak sem sikerült győzelemmel kezdenie a labdarúgó Bajnokok Ligája 2011-2012-es idényét, az A-csoport rangadóján a City odahaza játszott 1-1-es döntetlent a megalkuvást nem ismert Napoli ellen, míg a C jelű kvartettben a United Lisszabonban végzett szintén 1-1-re a Benfica vendégeként. És ennek még örülhetett. A Bayern idegenben verte magabiztosan a Villarrealt, míg a Basel, ha nehezen is, de legyűrte az újonc Otelul Galatit.
 
Újra kiscsapat a román bajnok 2011. május 18. 21:51 Az Otelul Galati hivatalosan is megnyerte a román bajnoki címet, miután a nemzetközi Sportdöntőbíróság 3-0-s eredménnyel a csapatnak ítélte a Pandurii elleni meccset. Az ellenfél adósságai miatt nem állt ki a februári összecsapásra.
 
Debrecenben háttérbe szorult a kézilabda 2009. február 8. 16:40 Öt góllal, 34-29-re győzte le a Debrecen női kézilabdacsapata a román Otelul Galatit együttesét a Kupagyőztesek Európa Kupájának nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Igaz, a találkozó jelentősége háttérbe szorult, hiszen a hazai szurkolók is a vasárnap hajnalban meggyilkolt Marian Cozma megmagyarázhatatlan tragédiájával foglalkoztak.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu