KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OROSZ_PETER"
NB I: válogatottal erősített a Pápa 2009. augusztus 17. 15:25 A korábbi háromszoros válogatott csatár, Orosz Péter kétéves szerződést írt alá az élvonalbeli Lombard Pápa Termál FC csapatával, így hétvégén már pályára is léphet a Győr elleni bajnoki mérkőzésen.
 
Orosz Péter félúton Angyalföld felé 2009. március 4. 14:21 Vancsa Miklós, a Vasas labdarúgócsapatának ügyvezetője honlapunknak adott nyilatkozatában túlzottan szigorúnak minősítette Tóth András kéthónapos eltiltását. A csapatkapitány a hétvégi, Vecsés elleni felkészülési mérkőzésen fejelte le Lukács Bálintot, aki orrcsonttörést szenvedett. Vancsa hozzátette, Orosz Péterrel, a görög OFI Krétától távozó gólerős támadóval még a szerdai napon tárgyalóasztalhoz ülnek.
 
Orosz Péter Görögországba igazolt 2008. június 22. 10:40 A tavasszal a magyar válogatottba is bekerült Orosz Péter klubot váltott: a támadó nemcsak az FC Wacker Innsbruckot hagyta ott, hanem Ausztriát is, és ősztől az OFI Kréta együttesében játszik majd – erről az MLSZ hivatalos honlapja adott hírt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu