KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OROSZ_2"
Kis labda, nagy labda - fogadási blog 2011. augusztus 9. 09:34 Sokan még ki sem törölték a szemüket, alkalmi bloggerünk alkalmi jövendőmondója - bizony, most már ilyen is van - rendelkezésünkre bocsájtotta keddi tippsorát. A hétfői nap sikerén felbuzdulva ezúttal egy foci és négy teniszmérkőzés végkimenetelét kaptuk meg.
 
Komolyodik a Bajnokok Ligája - blog 2011. július 12. 13:46 Remek hétkezdet után őszintén bízunk a hasonlóan jó folytatásban. Bloggerünk hétfőn ismét pozitívan szállt ki a tipprengetegből, ezúttal a Copa América sem tudott rajta kifogni. Alkalmi megmondónk ezen felbuzdulva keddre már két meccsre jövendölt a dél-amerikai seregszemléről, emellé természetesen Bajnokok Ligája-találkozók is bekerültek. Oroszországból focibajnoki, Stuttgartból salakos teniszmeccs érkezik hozzánk.
 
Péntekre két gyors menet! - blog 2011. június 24. 14:48 No, a csütörtök végül jól sült el, bloggerünk ugyanis pozitív szaldóval szállt ki a nagy menetelésből. A szimpla tippje egy banánhéjon elcsúszott ugyan, de a hármaskötés nagyon szépen jött. Bravó, csak így tovább! Alkalmi jósunk ma sem volt rest, péntekre is postázta ropogós tippjeit - gyorsan, gyorsan, nézzük csak!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu