KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OLEG_BLOHIN"
Blohin már nem csak a válogatottat edzi 2012. szeptember 25. 18:20 Oleg Blohint nevezték ki a Dinamo Kijev vezetőedzőjévé. Az 59 esztendős szakember, aki négyéves szerződést írt alá a fővárosi klubbal, egyúttal az ukrán válogatottat is irányítja. Az ukránok október 12-én a moldovaiakkal, négy nappal később a montenegróiakkal játszanak világbajnoki selejtezőt. "Utána már csak a klubra koncentrálok" - mondta Blohin.
 
Hosszabbított a házigazda kapitánya 2012. február 21. 21:28 Oleg Blohin, az ukrán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya 2014-ig szerződést hosszabbított. A szövetség közlése szerint a bizottság mind a huszonöt tagja úgy szavazott, hogy a szakember a brazíliai világbajnokságig irányítsa a nemzeti együttest. Az 59 éves mestert áprilisban nevezték ki másodszor, korábban a 2006-os vb-re is ő vezette ki a csapatot. Az ukránok társrendezői lesznek a nyári Eb-nek, Angliával, Franciaországgal és Svédországgal kerültek egy csoportba.
 
Visszatér az ikon az ukrán válogatotthoz 2011. április 21. 15:36 Korábban európai sztáredzőket is hírbe hoztak az ukrán válogatottal, de csütörtökön kiderült, korábbi szövetségi kapitánya kap ismét kinevezést. Oleg Blohint az elnökség többségi szavazati aránnyal választotta meg.
 
Labdarúgás, Oroszország: elköszöntek Blohintól az FK Moszkvánál 2008. november 27. 16:26 Szerződést bontott az FK Moszkva nevű élvonalbeli orosz futballcsapat vezetősége Oleg Blohinnal, az egykori aranylabdás, sokszoros szovjet válogatott labdarúgóból lett vezetőedzővel.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu