KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OLASZ_U21_LABDARUGO_VALOGATOTT"
U21: csúnya vereség az olaszoktól 2011. szeptember 6. 18:58 A magyar U21-es labdarúgó válogatott nagyon sima, 3-0-s vereséget szenvedett Olaszország korosztályos legjobbjaitól hazai pályán, Székesfehérvárott kedd este. Róth Antal szövetségi edző értetlenül áll a dolog előtt.
 
Megnevezték az olasz kapitányt 2011. február 7. 17:14 Davide Santon kapja meg a csapatkapitányi karszalagot az olasz U21-es labdarúgó-válogatottban. Ciro Ferrara szövetségi kapitány annak ellenére bízik a játékosban, hogy az meglehetősen nehéz időszakot élt át az utóbbi hónapokban, aminek hatására az Inter kölcsönadta a Cesenának. A szakember úgy véli, a hátvéd komoly tapasztalatával igazi vezéregyénisége lehet a korosztályos csapatnak, és hiszi, hogy az idő őt igazolja majd.
 
Munkát kapott a volt Juve-edző 2010. október 22. 17:28 Ciro Ferrarát nevezték ki az olasz U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzőjének.
 
U21: lélekgyilkos vereség Balotelliéktől 2010. március 3. 19:49 Három pontért jött, egy sem lett belőle - a magyar olimpiai (U21-es) labdarúgó-válogatott Rietiben 2-0-s vereséget szenvedett Olaszország fiataljaitól. Kikapni lehet, de nem így, a mieinknek egyetlen épkézláb helyzetre sem futotta, Németh Krisztián hiánya egyértelműen megpecsételte a sorsunkat. Fájdalom, pedig a Mario Balotellit is felvonultató taljánok ellen némi elképzeléssel lehetett volna esélyünk. Bosszantó, lélekromboló és kiábrándító játékunk viszont nem érdemelt mást, mi több, a csoportban meg is előzött minket a rivális.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu