KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OLA_TOIVONEN"
Svéd ász a Ligue 1-ban 2014. január 22. 18:42 A Rennes három és fél évre leigazolta a PSV svéd válogatott befejező csatárát, Ola Toivonent. A 27 éves játékos kedd este írt alá.
 
Fél évre kidőlt a PSV ásza 2012. október 12. 15:00 Ola Toivonen térdszalagsérülése olyannyira súlyos, hogy fél évet ki kell hagynia. A PSV Eindhoven svéd támadója a válogatott edzőtáborában kapott rúgást a lábára, és azonnal visszatért Hollandiába, hogy alapos kivizsgáláson essen át. A 26 éves játékos állapotáról klubcsapata adott ki közleményt, melyben az olvasható, hogy a műtét elkerülhetetlen, és néhány napon belül sebészkés alá fekszik Toivonen. Kiesése azt jelenti, hogy Georginio Wijnaldumnak kell várhatóan vezérré előlépnie.
 
Hosszabbított Dzsudzsák ex-csapattársa 2011. november 2. 18:56 Új, 2014 nyaráig érvényes szerződést írt alá Ola Toivonen, a PSV Eindhoven svéd csatára.
 
Januárban is vehet csatárt az Arsenal 2011. szeptember 10. 11:14 Angol médiaértesülés szerint a nyári átigazolási időszak utolsó napján sem zárult le az Arsenal keretének átalakítása: januárban újabb csatár érkezhet Arsene Wenger együtteséhez.
 
Furcsa büntetést kapott Dzsudzsák társa 2011. március 29. 15:05 Négy barátságos(!) mérkőzésre eltiltották Ola Toivonent, a PSV problémás támadóját, miután a múlt héten egy RKC Waalwijk elleni felkészülési találkozón inzultálta a játékvezetőt.
 
Csatárát veszítette a PSV - videó 2011. március 2. 14:12 Négy mérkőzésre eltiltották a PSV Eindhoven svéd válogatott csatárát, Ola Toivonent – jelentette be a Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB).
 
Eindhoveni ászt venne a Man. United 2010. szeptember 17. 09:02 Szigetországi médiaértesülés szerint újabb angol sztárcsapat figyelmét keltette fel Dzsudzsák Balázs klubtársa, Ola Toivonen. A PSV Eindhoven svéd támadóját a Liverpool FC mellett immár a Manchester United is figyeli.
 
Eindhoveni ászt vinne a Liverpool 2010. augusztus 16. 12:36 Londoni lapértesülés szerint a Liverpool FC még nem fejezte be tevékenységét az átigazolási piacon, csatárral kívánja megerősíteni keretét. Roy Hodgson menedzser kiszemeltje Dzsudzsák Balázs klubtársa, Ola Toivonen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu