KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OGUCHI_ONYEWU"
A Milantól igazolt a Sportinghoz 2011. június 29. 09:05 Oguchi Onyewuval erősítette meg keretét a Sporting Lisszabon, amely ingyen vásárolta meg az amerikai hátvédet a Milantól.
 
Visszatér védője a Milanhoz 2011. május 27. 14:59
 
Hollandiába igazolt a Milan rosszfiúja 2011. január 11. 13:37 A korábban Zlatan Ibrahimoviccsal összebalhézó Oguchi Onyewu a szezon végéig kölcsönben a holland Twente játékosa lesz. A 28 esztendős hátvéd másfél év alatt sem tudta megvetni a lábát a piros-feketéknél, így jogosnak tűnik kölcsönadása.
 
Ibra verekedett, félbeszakadt az edzés 2010. november 5. 20:37 Zlatan Ibrahimovic és Oguchi Onyewu egymásnak esett a Milan pénteki edzésén, amely emiatt félbe is szakadt. A csapattársak választották szét a bunyózó feleket. Minden a svéd durva belépőjével kezdődött, de a védő válaszreakciója sem késett sokat.
 
A Milan játékosa ingyen futballozik 2010. május 18. 14:13 Az október óta sérült Oguchi Onyewu saját döntése nyomán utolsó évében ingyen futballozik majd a Milanban.
 
Megvan a Milan első nyári igazolása 2009. július 7. 12:38 A Milan kiváló érzékkel kezdte meg a nyári erősítéseket, a rendkívül megbízható Oguchi Onyewu ugyanis egyetlen eurójukba sem került a fukarságukról híres piros-feketéknek. Az amerikai válogatott hátvédet a Bölöni László edzette Standard Liege-től csábították el a Rossonerik. A nemzetközi futballban a dél-afrikai Konföderációs Kupán nevet szerző bekk 2012-ig írt alá a San Siróban.
 
Rasszista vádak az amerikai védőtől 2009. június 2. 15:03 Oguchi Onyewu, a Standard hátvédje beperelte az Anderlecht labdarúgóját, Jelle van Damme-ot, aki rasszista vádakkal illette a liege-iek amerikai játékosát annak elmondása szerint.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu