KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NODAR_KUMARITASVILI"
Senki sem felelős a szánkós haláláért 2010. október 5. 17:29 Baleset okozta Nodar Kumaritasvili halálát a 2010-es vancouveri téli olimpián - állapította meg Brit Kolumbia hallotkémi hivatala hét hónappal a grúz szánkós február 12-i tragédiáját követően.
 
Eltemették az elhunyt szánkóst 2010. február 20. 15:10 Több ezren vettek részt a február 12-én, tragikus körülmények között elhunyt grúz szánkós, Nodar Kumaritasvili temetésén Grúziában. A 21 éves olimpikon a vancouveri téli olimpia egyik edzésen csúszott ki a pályáról, egyenesen egy acéloszlopnak. A fiatalembert a helyi szokásoknak megfelelően a családi házban ravatalozták fel, szombaton helyezték örök nyugalomra a grúziai hegyekben fekvő szülővárosában, Bakurianiban.
 
Le akarta győzni a rettegést a szánkós 2010. február 15. 15:08 Halálfélelme lehetett a pályától a grúz szánkós Nodar Kumaritasvilinek, aki a vancouveri téli olimpia pénteki versenynapján szenvedett végzetes balesetet edzésen. A sportoló néhány nappal a szörnyű tragédiát megelőzően azzal hívta fel édesapját, hogy retteg a whisteri szánkópálya egyik kanyarjától.
 
A női starthelyről indulnak a szánkósok 2010. február 13. 18:23 A versenyszervezők módósították a vancouveri férfi szánkóversenyek rajtpozícióját, az utolsó kanyar kijáratát és védőfalat húztak fel azon a helyen, ahol a grúz olimpikon Nodar Kumaritasvili halálos balesetet szenvedett egy pénteki edzésen - értesült az AP amerikai hírügynökség.
 
Miért kellett meghalnia a szánkósnak? 2010. február 13. 15:35 Manőverezési hiba vezethetett a 21 éves grúz szánkós Nodar Kumaritasvili halálához a vancouveri téli olimpia pénteki versenynapjának edzésén. A whistleri szánkópálya biztonsága megfelelő - állapította meg a Nemzetközi Szánkószövetség a szervező VANOC közreműködésével végzett vizsgálatban. Nem mindenki ért egyet az állásfoglalással.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu