KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NICOLAS_GAITAN"
Az MU 45 milliós üzleten dolgozik 2012. április 12. 23:15 A Manchester United áttörést ért el Nicolas Gaitán ügyében, és nagyon közel áll ahhoz, hogy a nyártól a csapatában tudhassa a Benfica sokoldalú támadó középpályását - értesült a portugál O Jogo.
 
Lisszabonban tárgyal a Man. United 2011. december 20. 11:42 Ügynöke megerősítette, hogy Nicolás Gaitánt, a Benfica középpályását a Manchester United szemelte ki magának.
 
Argentin klasszist venne az MU 2011. december 16. 09:29 Spanyol lapértesülés szerint a Manchester United januárban, de legkésőbb jövő nyáron üzletet akar kötni a Benficával, hogy Angliába csábítsa a lisszaboniak egyik klasszisát.
 
Gaitán: MU? Egyelőre maradok! 2011. november 23. 16:05 VIDEÓ! Egy kreatív irányító elférne a Manchester Unitednél, így gondolja ezt Sir Alex Ferguson is, aki a Benfica 23 éves, argentin karmesterét már el is képzelte a Vörös Ördögök mezében több angol lap szerint. Gaitán először vallott színt, rövid távon nem tervezi, hogy szerencsét próbáljon a Premier League-ben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu