KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NEWCASTLE_UNITED"
Adebayor: egy gól, négy gólpassz 2012. február 11. 20:40 Emmanuel Adebayor főszereplésével a Tottenham 5-0-ra kiütötte a Newcastle Unitedet a White Hart Lane-en a Premier League 25. fordulójában.
 
Nincs pánik a Manchester Unitednél 2012. január 5. 12:47 Nincs mit szépíteni rajta, a Manchester Unitedet alaposan helybenhagyták Newcastle-ban, a Premier League 20. fordulójában 3-0-s vereséget szenvedett a címvédő. Sir Alex Ferguson menedzser azonban nem kongatja a vészharangokat, Alan Pardew pedig elmondja a siker receptjét.
 
Newcastle-ban alázták meg az MU-t 2012. január 4. 22:57 VIDEÓK! Története egyik legkellemetlenebb meccsén, Newcastle-ban kapott ki 3-0-ra a Manchester United a Premier League 20. fordulójában. A címvédő végig tompán játszott, a Szarkák viszont már az első percektől nekiment a Wayne Rooneyval és Dimitar Berbatovval a csatársorában kezdett ellenfelének. Egy remekül eltalált lövés, egy fantasztikus szabadrúgásgól és egy tragikomikus öngól azt jelentette, hogy az MU egymás után második vereségét szenvedte el a pontvadászatban, nem mellesleg "elengedte" városi riválisát a tabella élén.
 
Új szerződés a Newcastle argentinjének 2011. szeptember 27. 17:08 Új négyéves szerződést írt alá a Newcastle argentin válogatottja, Jonás Gutierrez, aki saját elmondása szerint kérdés nélkül hosszabbított a Szarkákkal.
 
Az Intertől igazolt a Newcastle 2011. augusztus 30. 22:37 A Newcastle United csapata kedd este hivatalos honlapján megerősítette, hogy ötéves szerződést írt alá az Inter és az olasz válogatott reménységével, Davide Santonnal.
 
Megúszta a leégést a Newcastle 2011. augusztus 26. 09:27 Elkerülte a Queens Park Rangers, a Norwich City, a Sunderland és a Swansea City sorsát a Newcastle, amely hátrányból fordítva hosszabbítás után győzte le a harmadosztályú Scunthorpe-ot és bejutott az Angol Ligakupa 3. fordulójába.
 
Barton megúszta, az arsenalosok nem 2011. augusztus 16. 14:35 Nem csak a pályán, hanem az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi bizottsága előtt is megúszta a büntetést Joey Bartont. A Newcastle fenegyerekének lábát megtaposó Alex Song és a neki pofont lekeverő Gervinho 3-3 mérkőzéses eltiltást kapott.
 
Gervinho pofozott, az Arsenal kínlódott 2011. augusztus 13. 20:27 VIDEÓ! Az Arsenal sok pozitívummal nem, de legalább egy ponttal távozott a Newcastle otthonából a Premier League nyitányán, egy olyan mérkőzésen, amely pillanatokig sem hasonlított a februári 4-4-es őrületre. A Cesc Fabregas és Samir Nasri nélkül csak szenvedő Ágyúsok közelebb álltak a győzelemhez, még azután is, hogy a kötözködő Joey Bartonnak pofont lekeverő Gervinhót debütálásán kiállították. Nehéz lesz az Arsenalnak, ha két sztárja távozna...
 
Obertan elfogadta a Szarkák ajánlatát 2011. augusztus 6. 16:57 A jövő héten ötéves szerződést írhat alá a Newcastle-hoz Gabriel Obertan, a Manchester United korábbi U21-es válogatott, francia szélsője - egybehangzó angol lapértesülések szerint.
 
Liverpool-kudarc, Marveaux a Newcastle-é 2011. június 18. 10:05 Yohan Cabayé és Demba Ba után újabb értékes futballistával erősítette meg keretét a Newcastle, ingyen öt évre szerződtette a Rennestől Sylvian Marveaux-t, aki a héten úgy tűnt a Liverpoolhoz kerül.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu