KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NEMET_RALI"
Loeb vezet Németországban 2011. augusztus 19. 19:48 A pénteki, első versenynap után a sorozatban hétszeres világbajnok, a pontversenyben jelenleg vezető francia Sébastien Loeb áll az élen a Német-ralin, a világbajnoki sorozat kilencedik futamán. A viadal honlapja szerint Loeb mögött honfitársa, Sébastien Ogier a második, és a finn Mikko Hirvonen a harmadik.
 
Loeb hetedszer győzött Németországban 2008. augusztus 17. 14:10 Sorozatban hetedik (!) győzelmét könyvelhette el a Német Ralin a négyszeres világbajnok Sebastien Loeb a vasárnapi öt szakaszt követően, ezzel átvette a vezetést az összetett pontversenyben a negyedik helyen végző Mikko Hirvonentől. A Citroen kettős győzelmet könyvelhetett el, miután a karrierje 43. győzelmét arató francia mögött a második pozícióban csapattársa, a spanyol Dani Sordo végzett. A dobogó alsó fokára a vasárnap négy etapot nyerő Francois Duval állhatott fel.
 
Galli kórházban, Loeb tökéleteset futott 2008. augusztus 16. 03:32 A négyszeres világbajnok Sebastian Loeb szenzációs teljesítménnyel, az összes pénteki szakaszt megnyerve, 20 másodperccel vezet a Német Rali első napja után legnagyobb riválisa a világbajnoki összetettben vezető Mikko Hirvonen előtt. Ugyanakkor a nap legnagyobb eseményét Gigi Galli szolgáltatta, aki egy jobbkanyarban repült ki a pályáról és lábtöréssel szállították kórházba.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu