KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NEMET_KUPA"
Husztiék horrorsorsolása - reakció 2013. augusztus 11. 20:44 Augusztus 24-én vagy 25-én a BL-győztes, címvédő Bayern München otthonában kellene nyernie Huszti Szabolcs csapatának, a Hannovernek, ha tovább akar jutni a Német Kupában - derült ki a szombati sorsoláson. A H96-nál nem repestek az örömtől a párosítás láttán. A Dortmund is Münchenbe látogat, de Király Gábor együttesének otthonába, a másodosztályú 1860-hoz. Szalai Ádám Schalkéja a harmadik ligás Darmstadt vendége lesz. A Freiburg-Stuttgart meccs a tavaszi elődöntő "visszavágója".
 
Bayern: 20 gól után döntő, büntetőkkel 2012. március 21. 23:13 Összes helyzetét kihagyta, de büntetőpárbajjal bejutott a Német Kupa döntőjébe a Bayern München, amely a szerdai mönchengladbachi mérkőzésen közel sem járt utolsó három mérkőzésen látott 20 gólos formájához.
 
Potyagóllal döntős a Dortmund - videó 2012. március 20. 23:07 Hihetetlen szerencsével, a 120. percben szerzett hatalmas potyagóllal győzött 1-0-ra a Budesliga-éllovas Dortmund a másodosztályt vezető Greuter Fürth otthonában, ezzel a Német Kupa döntőjébe jutott. A másik elődöntőt szerdán rendezik, ezen a Mönchengladbach a Bayern Münchent fogadja 20.30-tól.
 
Féltucatot vágott a Bayern 2011. október 26. 23:02 A Bayern München nem ismert könyörületet, 6-0-ra győzte le a másodosztályú Ingolstadtot a Német Kupa 2. fordulójában.
 
Félgőzzel is továbbment a Bayern 2011. augusztus 1. 22:22 A Bayern München "rajt-cél" győzelmet aratott a másodosztályú Braunschweig otthonában, és lépett 3-0-val a Német Kupa 2. fordulójába. Gomez és Schweinsteiger büntetőből talált be, a tizenegyeseket kiharcoló Müller okosan a kapuba emelt. Ennél csak nehezebb feladat vár majd a bajorokra.
 
A Balaton után, a Bayern előtt - blog 2011. augusztus 1. 13:11 Bloggerünk visszaült a lóra, egy nagyszerűen sikerült balatoni hétvégét követően ismét jelentkezett. Ennek mi nagyon örülünk, és szurkolunk, hogy a két egyes és az egy hármaskötése sikerüljön neki. Elkalandozunk az északi ligákba, de Oroszországból is érkezik jóslat. És persze a nap sztárcsapata, a Bayern München sem maradhat ki...
 
Másodosztályú ellenfelet kapott a Bayern 2011. június 11. 21:22 Elkészítették a labdarúgó Német Kupa 1. fordulójának kiírását, eszerint a bajnok Dortmund a harmadosztályú Sandhausen ellen, a Bayern München pedig a másodosztályba frissen feljutott Braunschweiggel szemben veszi fel a kesztyűt. A címvédő Schalke a hetedosztályú Teningen vendége lesz a július 29. és augusztus 1. között lezajló nyitókörben.
 
Csúcsbeállítással kupagyőztes a Schalke 2011. május 21. 21:48 Nem csak papíron, a pályán is osztálynyi volt a különbség a Schalke és a Duisburg között a Német Kupa döntőjében: a gelsenkircheniek légies könnyedséggel, 5-0-ra iskoláztak Berlinben. Ezzel éppen saját, 1972-es rekordjukat állították be. Manuel Neuer trófeával inthet búcsút a Ruhr-vidéknek.
 
ÉLŐ tippnap - bevétellel! - blog 2011. május 21. 14:03 Bloggerünk gondolt egy nagyot és olyat ígért, amire nem nagyon volt még példa. Alkalmi jósunk ugyanis bevállalta, hogy végigtippelgeti online-ban a 18 órától kezdődő utolsó spanyol fordulót - a legfelsőbb szinten, és persze a másodosztály meccseit is figyelembe véve! Emellett természetesen nem maradnak el a szombati tippek sem, kettőskötés, szimpla jóslatok, és találunk az olvasókkal kitalált közös tippsort is.
 
Hannover a végállomás a Bayern-edzőnek? 2011. március 3. 17:13 Végállomás, kiszállás! A Bayern München vezérkara buszvezetőket megszégyenítő magabiztossággal hajítja majd Louis Van Gaal arcába az iménti mondatocskát - amennyiben a hétvégén nem nyer a csapat a harmadik helyezett Hannover otthonában. A kupakiesés és a Dortmund elleni bajnoki fiaskó után már csak három lába van a müncheni kispadnak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu