KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NEMANJA_MATICS"
A City nem tudott átjutni Maticson 2014. február 4. 18:01 A téli igazolás Nemanja Matics valósággal zsebre tette Yaya Tourét hétfő este, a Manchester City elleni, idegenbeli Pl-rangadón. Kifogástalan szűrőmunkát végzett a szerb középpályás, aki nem csak a romboláshoz ért. A City gólt sem rúgott, 2010-ben nullázták le legutóbb hazai bajnokin.
 
25 milliós vétel a Chelsea-nél! 2014. január 15. 19:21 Korábbi játékosát igazolta le ismét a Chelsea borsos áron, 25 millió euróért a Benficától! A 25 éves, szerb fedezet, Nemanja Matics szerződtetését szerda délután jelentették be a londoni Kékek.
 
Már ki lehet osztani a Puskás-díjat? 2013. január 14. 12:41 Mesés Benfica-gól, nem lehet elégszer megnézni! Ezzel egyenlítettek a Sasok először a Porto ellen a vasárnapi rangadón, aztán már a 17. percben kialakult a 2-2-es végeredmény a Luzban. Nem akármilyen előkészítése volt ennek a bombagólnak: a beadást követően két fejes következett, aztán jött a bődületes nyesés a kapuba úgy, hogy közben le sem esett a labda! Nemanja Matics a találat szerzője.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu