KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NEGYSANCVERSENY"
Törölték a Négysáncverseny 1. felvonását 2014. december 28. 22:05 A kedvezőtlen időjárás miatt törölték vasárnap a 63. síugró Négysáncverseny első, oberstdorfi felvonását.
 
Sáncrekord is kevés volt a győzelemhez 2010. január 1. 16:39 A második sorozatban elért 143,5 m-es sáncrekorddal is csak harmadik lett a kétszeres olimpiai bajnok Simon Amman a Négysáncverseny második állomásán, Garmisch-Partenkirchenben. Győzött az első sorozat után vezető osztrák Gregor Schlierenzauer, mögötte a honfitárs Wolfgang Loitzl lett a második.
 
Loitzl triplázott, duplán örülhetett 2009. január 6. 18:26 Tökéletes napot zárt Wolfgang Loitzl: megnyerte a síugró Négysáncverseny utolsó állomását, ezzel pedig összetettben is az élen végzett. Az osztrákok klasszisa győzött a hagyományos viadal második és harmadik felvonásán is, magabiztosan előzte meg a kétszeres olimpiai bajnok Simon Ammannt.
 
Loitzl csaknem kirepült Németországból 2009. január 1. 16:51 Az osztrák Wolfgang Loitzl 134,5 illetve 136,5 méteres teljesítménnyel élete első síugró Világkupa-sikerét aratva megnyerte az 57. alkalommal kiírt Négysáncverseny második állomását a németországi Garmisch-Partenkirchenben. A második helyen a nagy esélyes és a Világkupában is élen álló Simon Ammann zárt, aki alig 1,7 ponttal maradt el ellenfelétől. A harmadik jelentős hátránnyal a finn Harri Olli lett.
 
Messze szállt a svájci olimpiai bajnok 2008. december 29. 18:37 A 2002-ben Salt Lake Cityben két olimpiai bajnoki címet szerző Simon Ammann nyerte a síugró Négysáncverseny első állomását a németországi Oberstdorfban, közvetlenül mögötte pedig Wolfgang Loitzl és Dmitrij Vasziljev végzett. A 2008-2009-es Világkupában hét viadal után négy sikerrel vezető svájci klasszis hétfőn délután már az első sorozatban az élre szállt, előnyét megőrizte a második felvonásban is.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu