KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NASSZER_EL_ATTIJA"
Kettős trónfosztás a Dakaron 2011-ben 2011. január 15. 18:54 A katari Nasszer al-Attijah nyerte meg az autósok között a 32. Dakar-ralit, a világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyét, melyet argentin és chilei utakon rendeztek meg. Sainzot taszította le a trónról. A spanyolok Marc Coma címével vigasztalódhatnak, a motoros egy másik tavalyi győztes, a francia Desprest utasította maga mögé.
 
Dakar: megugrott az éllovasok előnye 2011. január 12. 22:43 Az autósoknál a dél-afrikai Giniel de Villiers, míg a motorosoknál pedig az összetettben is élen álló spanyol Marc Coma érte el a legjobb időt a szerdai, tizedik szakaszon a 32. Dakar-ralin, a világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyén, melyet argentin és chilei utakon rendeznek meg.
 
Katari és spanyol siker az Andok lábánál 2011. január 4. 23:47 Az autósoknál a katari Nasszer El-Attija, míg a motorosoknál a spanyol Marc Coma nyerte kedden a harmadik szakaszt a 32. Dakar-ralin, a világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyén, amelyet argentin és chilei utakon rendeznek meg.
 
Felhasználva, köszi 2011. január 2. 19:33 A szombati rajtot követően vasárnap már teljes gázzal robogott a Dakar-rali mezőnye, amely az első igazi megmérettetés során rögtön két csoportra oszlott: az autósok és a kamionosok 222, míg a motorosok és a quadosok 192 km-en versengtek egymással.
 
Kizárták az éllovas Nasszer El-Attiját 2009. január 9. 08:23 Keménykezűek voltak a szervezők a 2009-es Dakar-ralin, ugyanis kizárták az autósoknál összetettben élen álló Nasszer El-Attiját. A katari versenyző bűne az volt, hogy a hatodik szakaszon kihagyott több ellenőrző pontot.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu