KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NAPI_TUTI"
Európa-liga: a Napi Tuti... - blog 2012. március 29. 17:12 Az Európa-liga is a negyeddöntőkkel folytatódik tovább, a csütörtök a második számú európai kupasorozatról szól majd. Az úgynevezett szupercsapatok közül a két manchesteri már kiesett, Megyeri Balázs és az Olympiakosz is elhullott. Nyolcan maradtak, négy meccset játszanak, bloggerünk pedig egy tippet postázott a számunkra. A Napi Tuti-t!.
 
Milan-Barca, reloaded! - fogadási blog 2012. március 28. 16:11 Újratöltik a Milan-Barcelonát a Bajnokok Ligájában, a sikeres keddi nappal büszkélkedő bloggerünk emellett a csata mellett nem is mehetett el szó nélkül. A két gigász szerda este megint egymásnak feszül, a csoportmeccseket követően ezúttal a negyeddöntőben viaskodhatnak egymással. Lesz persze Marseille-Bayern München meccs is, és még sok más érdekesség...
 
Feltámad a Chelsea? Ünnepet ront a Real? 2012. március 27. 16:51 Kétnapos pihenő után ismét jelentkezett bloggerünk, aki természetesen az esti két Bajnokok Ligája-találkozóra fókuszált. A Benfica a Chelsea-t fogadja, míg a Real Madrid a negyeddöntő leggyengébbnek vélt alakulatához, az APOEL Nikosziához látogat a futball-lázban égő Ciprusra. Hogy ebből mi lesz?
 
Szombati tippbörze - fogadási blog 2012. március 24. 14:53 Pénteken sem volt szerencséje bloggerünknek, elnézve a meccseket valóban megállapítható, Fortuna elengedte a kezét mostanság. A szombat viszont akkor sem maradhat ki alkalmi jósunk repertoárjából, ha cigánygyerekek potyognak az égből - nem is csalatkoztunk, íme, a szombati tippbörze.
 
A HSV a Kecskemét sorsára jut? - blog 2012. március 23. 14:08 A péntek sem múlhat el tippelősdi nélkül - hogy nézne az ki?! Bloggerünk ismét jelentkezett, hogy újabb izgalmas jóslatokkal kápráztassa el a játékos kedvű nagyérdeműt. A magyar NB I-től a Bundersligán át a portugál bajnokságig ismét bejárjuk Európát. Kellemes utazást kívánunk!
 
Pályán a szupercsapatok! - fogadási blog 2012. március 21. 14:09 A futballt szerető szurkoló szerda este behűti a sört, ad valami olvasnivalót a kedvesnek, bekészít valami rágcsát és leül a tévé, illetve az internet elé. Merthogy ünnepnap köszöntött ránk, szinte az összes sztárcsapat pályára lép, csillagok itt is és ott is feltűnnek. Real Madrid, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Tottenham, Napoli, Bayern München, PSG és Lyon. Csak hogy a legnagyobbakat említsük...
 
A meglepetések keddje vár ránk? - blog 2012. március 20. 16:25 Bloggerünk nem túl szerencsés válogatása azt eredményezte, hogy bevételből kevés, bosszúságból annál több jutott neki. Ahogy a nagykönyvben meg van írva, úgy ment el a kötésekből egy-egy tippecske. No, de sebaj, hiszen máris lehet javítani. Vagy mégsem? Alkalmi jósunk meglepetéseket szimatol, ez pedig cseppet sem könnyíti meg a dolgát.
 
Hétfőre is maradt izgalom - blog 2012. március 19. 16:06 Túl vagyunk a hétvégén, amely ezúttal is számos meglepetést tartogatott. Volt, amire ráérzett bloggerünk - ebből volt több -, de voltak elszámított jóslatok is. Összességében nem lehetünk elégedetlenek, ám hétfőre is maradt izgalom bőven.
 
Újabb ÉLŐ tippnap!!! - fogadási blog 2012. március 17. 12:15 Remek, kifejezetten eredményes pénteket követően ismét ÉLŐ, azaz folyamatosan frissülő bloggal jelentkezik alkalmi jövendőmondónk. Rengeteg tipp, sok megvitatni való, még több izgalom, gólok, győztesek és vesztesek. Mindez egy helyen, egész nap a Napi Tuti-n! Bloggerünk szavaival élve: Jó fogást!
 
Dzsudzsák vs Huszti péntekre! - blog 2012. március 16. 14:07 A McLaren meglepte a Red Bullt Ausztráliában, és bloggerünknek is ez lett a veszte. Átrendeződik a Formula-1? Vagy csak átmeneti állapotokról beszélhetünk? Hamarosan erre is fény derül, addig is olvasgassuk tovább alkalmi jövendőmondónk látomásait. Itt van mindjárt a pénteki bejegyzés, amelynek több magyar érdekeltsége is van...
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu