KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NADIR BELHADZS"
„Nagyok szeretnék Rómába szerződni!” 2010. június 30. 19:22 A Lazio csapata mindent megtesz a 28 éves algériai nadir Belhadzs megszerzésért. Az Il Corriere dello Sport azt állítja, hogy a Portsmouth 4 millió eurót kér, a Lazio viszont mindössze 3 milliót ajánlott érte.
 
Gólerős kapust venne a West Ham 2010. június 17. 16:01 A nigériai nemzeti tizenegy kapusa, Vincent Enyeama keltette fel a West Ham érdeklődését angol lapértesülések szerint. Az algériai válogatott Nadir Belhadzs megszerzésére is tesz egy próbát a londoni klub.
 
A Roma Angliából erősítené meg védelmét 2010. április 7. 20:18 Két védőjátékost, az Arsenalban játszó Emmanuel Ebouét, és a Porsmouth szélsőjét, Nadir Belhadzsot is figyeli az AS Roma.
 
Újabb égés! Mi lett veled, Liverpool??? 2009. december 19. 15:22 A Rafa Benítez fémjelezte korszak legsötétebb heteit idézi a Liverpool FC, amely újabb hatalmas pofonba szaladt bele a Premier League-ben. A szezon eleje óta szenvedő sztárcsapat ezúttal a sereghajtó Portsmouth vendégeként kapott ki 2-0-ra, immár hetedszer maradt pont nélkül. A hazai együttes ötödször gyűjtötte be a három pontot, miután Nadir Belhadzs és Frederic Piquionne is bevette Pepe Reina kapuját.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu