KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MTK"
MTK-lecke a Haladásnak, DVTK-siker 2014. november 9. 20:28 Az MTK rendkívül magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a sereghajtó Szombathelyi Haladás vendégeként a labdarúgó NB I 14. fordulójának vasárnapi játéknapján. A kék-fehérek ezt megelőzően legutóbb 2009. augusztus 9-én tudtak nyerni Szombathelyen. Mostani sikerükkel sorozatban ötödször hozták el idegenből a három pontot és négy pontra megközelítették a listavezető Videotont.
 
Világszínvonalú lehet az új MTK-stadion 2014. november 6. 17:08 A játéktér és a világítás kialakítását tekintve világszínvonalú lesz az új Hidegkuti Nándor Stadion - jelentette ki Deutsch Tamás, az MTK elnöke.
 
Búcsúzik a Hidegkuti Stadion 2014. május 27. 13:42 Szombaton a Kaposvár elleni bajnoki mérkőzéssel, valamint nagyszabású ünnepséggel búcsúztatja ideiglenesen az MTK labdarúgócsapata otthonát, a Hidegkuti Stadiont. A klub keddi sajtótájékoztatóján Deutsch Tamás elnök elmondta, az eseményre minden olyan korábbi futballistát meghívtak, aki valaha is viselte a kék-fehérek mezét, ők külön szektorban kapnak majd helyet. A mérkőzés mellett showműsorral és tűzijátékkal is készülnek a szervezők.
 
Már nem eshet ki az MTK 2014. május 9. 21:25 Az MTK Budapest hazai pályán 2-1-re legyőzte a Puskás Akadémiát a labdarúgó NB I 28. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, ezzel biztossá vált, hogy a következő idényben is az élvonalban szerepelhet majd. A vendégcsapatnak ugyanakkor még maradt izgulni valója, mivel nem tudta növelni ötpontos előnyét a szombaton, Pécsen pályára lépő, 15. helyen álló Mezőkövesddel szemben. A Puskás Akadémia a legutóbbi hat mérkőzésén mindössze egy pontot szerzett.
 
Fél lábbal a negyeddöntőben az MTK 2013. november 26. 19:05 Az MTK 3-0-ra nyert a Kecskemét otthonában a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, a párharc első, keddi mérkőzésén, s így nagyon kedvező helyzetből várhatja a visszavágót, amelyre egy hét múlva kerül sor.
 
MTK-meccset manipulálhattak 2013. november 25. 17:48 A szlovák rendőrség őrizetbe vett két futballistát, akiket azzal gyanúsítanak, hogy még 2011-ben az MTK, valamint a cseh Bohemians elleni barátságos mérkőzések eredményét is manipulálták.
 
MTK: döntetlen szoboravatással 2013. november 9. 22:15 A hajrában esett gólokkal 1-1-es döntetlen született az MTK Budapest - Budapest Honvéd mérkőzésen a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati játéknapján. A Honvéd immár hat mérkőzés óta veretlen.
 
Kormánytámogatás az MTK-nak 2013. május 30. 21:52 Az MTK új szakosztályainak létrehozásához, illetve a meglévők fejlesztéséhez 85 millió, a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői pedig az esemény megrendezéséhez 60 millió forint azonnali támogatást kapnak a kormánytól. Az erről szóló határozatok a Magyar Közlöny csütörtöki számában olvashatóak.
 
Az MTK elrontotta Tököli jubileumát 2013. május 10. 19:12 Az MTK Budapest egy a hajrában szerzett góllal 1-0-ra legyőzte az utolsó negyedórában emberhátrányban futballozó vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. A harmadik helyezett kék-fehérek sikerükkel pontszámban utolérték a második Videotont.
 
A Vidi mögött maradt az MTK 2013. április 30. 20:11 A harmadik helyen álló MTK Budapest 1-1-s döntetlent ért el Újpesten a labdarúgó NB I elhalasztott 20. fordulójának kedden pótolt mérkőzésén. Mivel a kék-fehérek nem nyertek, elszalasztották az esélyt, hogy visszaelőzzék a második Videotont, így csak utolérték pontszámban. A vendégek siker esetén ötpontnyira megközelíthették volna a listavezető Győrt, amely jelenleg hét ponttal előzi meg a Videotont és az MTK-t.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu