KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MOUSSA_SOW"
Hivatalos: Moussa Sow a Feneré 2012. január 27. 14:06 A Fenerbahce hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Moussa Sow-t, a Lille szenegáli gólvágóját. A támadó négy és fél évre kötelezte el magát a török együtteshez, amely mintegy 10 millió eurót fizetett érte a francia bajnoknak. A játékos csütörtökön az Afrika-kupa helyszínéről, Egyenlítői Guineából repült Törökországba, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálaton, és aláírja a papírokat. A 26 éves labdarúgó a 78-as számú mezt kapta a Sükrü Saracogluban, és február 2-án, a Samsunspor ellen mutatkozhat be.
 
A Lille belement: eladja Moussa Sow-t 2012. január 24. 18:40 A Lille elnökének közlése szerint megállapodtak a Fenerbahcéval, amelynek csatársorában rövidesen Moussa Sow is helyet kaphat.
 
Isztambulba mehet Moussa Sow 2012. január 19. 12:25 A Fenerbahce várhatóan napokon belül szerződteti a Lille szenegáli csatárját, Moussa Sow-t, aki szerda este Párizsban tárgyalt az isztambuli klub képviselőivel.
 
Lille: a csoda, és ami mögötte van 2011. május 23. 21:04 Ki gondolta volna tavaly augusztusban, hogy a kicsi Lille uralja majd a francia labdarúgást tavaszra, megnyerve a bajnokságot és a kupát. Pedig kilenc nap alatt végrehajtották azt a bravúrt, amely az elmúlt 22 évben mindössze két csapatnak sikerült: szombat éjjel Párizsban kezdődhetett a végső nagy ünnep. Mindezt topklubok mércéjével nézve szűkös anyagi forrásokból, és egy megfelelő saját stadion nélkül.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu