KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MOUSSA_SISSOKO"
Így vágták szájon a a bírót a PL-ben 2013. december 15. 10:31 Rosszul sült el Mike Jones játékvezető békítőshow-ja a Newcastle United - Southampton angol bajnoki meccsen. Egy ütközés után a vendégek földön fekvő kapusa, Paulo Gazzaniga meglökte ez ellenfél középpályásának, Moussa Sissoko lábát, aki erre dühösen reagált, de hirtelen kézmozdulatával a bírót, Mike Jones-t terítette arcon. A játékvezető orra vére eleredt, de a játékos nem kapott büntetést. A mérkőzés 1-1-es döntetlenre végződött.
 
Barca: Franciaországból jöhet Yaya-utód 2010. július 19. 20:09 Yaya Toure már napokkal ezelőtt a Manchester Cityhez igazolt, de Pep Guardiola vezetőedző és az FC Barcelona átigazolásokért felelős vezetője sem döntött még az utódlásról. Az elefántcsontparti középpályást ugyanis még nem pótolták, de könnyen lehet, hogy hamarosan változik a helyzet.
 
Barca: keresik Toure utódját, kiadva 2010. május 29. 20:02 A 27 éves elefántcsontparti Yaya Toure hamarosan elhagyhatja a Barcelona együttesét. A játékos azért szeretne távozni a spanyol csapattól, mert Pep Guardiola vezetőedző csak csereként számol vele.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu