KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MOTO_GP"
Tömegbaleset Szepangban - videó 2013. október 13. 17:07 Ijesztő tömegbukással indult a Moto 2-es futam a vasárnapi Malajziai Nagydíjon, Szepangban, ahol az első körben Alex Pons veszítette el uralmát versenygépe felett a pálya közepén, amelynek következtében további négy pilóta akadt össze egymással. Csodával határos módon mindannyian megúszták súlyos sérülés nélkül.
 
Talmácsi: Ezt még nem tudtam feldolgozni 2011. október 23. 22:12 Talmácsi Gábor döbbenten értesült volt versenyzőtársa vasárnapi tragédiájáról: Marco Simoncelli, aki három éve a 250 kcm-esek között volt világbajnok, Szepangban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján szenvedett halálos balesetet.
 
Pedrosa nyert, Rossi kiesett Japánban 2011. október 2. 09:42 Dani Pedrosa sikerével zárult a MotoGP Japán Nagydíja, a spanyol versenyező szezonbeli harmadik futamgyőzelmét aratta. A második helyen honfitársa, Jorge Lorenzo zárt. Az élről startolt Casey Stoner csak harmadik lett, miután sok időt vesztegetett el a kavicságyban, az összetettben azonban továbbra is vezet. Valentino Rossi többekkel együtt mindjárt az első kanyarban kicsúszott, az olasz sztár számára ezzel gyorsan véget is ért a viadal.
 
Meglepetés Misanóban: elverték Stonert! 2011. szeptember 4. 16:36 A pontversenyben vezető, a pole-ból indult Casey Stoner Jorge Lorenzo és Dani Pedrosa mögött csak a harmadik helyen zárta a gyoraságimotoros-világbajnokság királykategóriájának San Marinó-i Nagydíját. Lorenzo idei harmadik futamgyőzelmét aratta, és közelebb került az összetettben az ausztrál pilótához.
 
Stonert csak megszorongatni sikerült 2011. szeptember 3. 17:40 A vb-pontversenyben vezető Casey Stoner indulhat az élről a MotoGP San Marinó-i Nagyíján. Az ausztrál idén nyolcadik alkalommal szerezte meg a pole-t, jóllehet, Jorge Lorenzo ezúttal alaposan megszorongatta. Valentino Rossi másfél másodperces hátránnyal a 11. helyen zárta az időmérőt. A 125-ös kategóriában érdekelt Sebestyén Péterért Misanóban nem szoríthatunk, miután közös megegyezéssel szerződést bontott a csapatával. Menedzsere ugyanakkor azon dolgozik, hogy a fiatal magyar versenyezhessen a szezon hátralévő részében.
 
Moto GP nem messze Fukusimától 2011. augusztus 3. 00:22 Az eredeti terveknek megfelelően, azaz október 2-án rendezik meg a Moto GP Japán Nagydíját - jelentette be a Nemzetközi Motorsport Szövetség (FIM) kedden.
 
Stoner hatodszor! 2011. július 16. 17:27 Az ausztrál Casey Stoner idei hatodik pole pozícióját ünnepelhette, miután több, mint két és fél tizeddel előzte meg az ugyancsak hondás Dani Pedrosát a Sachsenringen, a szombati időmérőn.
 
Sebestyén lassú volt az időmérőn 2011. július 2. 15:00 A nyolcadliteres géposztályban érdekelt Sebestyén Péter mindössze két riválisát előzte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Olasz Nagydíjának időmérőjén, így csak a 32. helyről vághat neki vasárnap a versenynek. A fiatal magyar versenyző ezzel az eredménnyel negatív rekordot állított be: világbajnoki futamon ugyanis eddig egyszer, a 2010-es Katalán GP-n szerepelt ilyen hátul a rajtrácson.
 
Magyar helytállás a Portugál Nagydíjon 2011. május 1. 17:27 Az idei sorozatban most debütáló Sebestyén Péter a 23. helyet szerezte meg a 125 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság harmadik futamán, az estorili Portugál Nagydíjon.
 
Lorenzóé a pole, 28. a magyar fiú 2011. április 30. 16:20 Sebestyén Péter a 28. időt motorozta szombaton a 125 kcm-esek között a Portugál Nagydíj időmérő edzésén, az idei gyorsaságimotoros-világbajnokság harmadik futamán. A spanyol Nicolás Terol bizonyult a leggyorsabbnak ebben a géposztályban. A MotoGP-ben Jorge Lorenzo indulhat az élről.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu