KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MOTO2"
Stoner győzött, Rossi 6., Sebestyén 26. 2011. augusztus 14. 15:55 A harmadik helyről induló Casey Stoner a hajrára leszakítva riválisait nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíját a MotoGP-kategóriában Brnóban. Az ausztrál ezzel tovább növelte előnyét a pontversenyben. A címvédő Jorge Lorenzo a 4., Valentino Rossi a 6. helyen zárt.
 
Sebestyén 11 mp-cet kapott az esőben 2011. június 10. 19:11 Az első szabadedzés után a másodikon is a 24. helyet szerezte meg Sebestyén Péter a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíján a 125-ösök mezőnyében Silverstone-ban. Az esős gyakorláson a MotoGP-ben ismét Casey Stoner zárt az élen, Valentino Rossi tovább gyengélkedett, csak kilencedik lett. Érdekesség, hogy valószínűleg az időjárás miatt a Moto2-eseknél győztes Randy Krummenacher gyorsabb volt a királykategóriában győző ausztrálnál!
 
Nagy bukás, combtörés a Katalán GP-n 2011. június 5. 15:18 VIDEÓ! Több baleset, többek között Julián Simón hatalmas bukása „színesítette" a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának Moto2-es futamát. A spanyol pilóta „repülése" combcsonttöréssel zárult. A királykategória, azaz a MotoGP versenyén Casey Stoner simán győzött.
 
Stoner nyert, Vale Rossi éledezik 2011. május 15. 17:23 A papírformának megfelelően Casey Stoner nyerte a gyorsaságimotoros-világbajnokság Francia Nagydíját a királykategóriában Le Mansban.
 
Vége, Talmácsi lemarad a motoros-vb-ről 2011. március 1. 10:00 Eldőlt, hogy Talmácsi Gábor nem indul az idei gyorsaságimotoros-világbajnokságon. „Az elmúlt időszak nehézségei túlságosan sokat kivettek belőlem mentálisan és lelkileg egyaránt, és bár fizikailag folyamatosan készültem, mégsem érzem magam készen az idei vb-re" – áll a magyar versenyző MTI-hez eljuttatott hétfői közleményében.
 
Mi lesz veled, Talmácsi Gábor? 2011. február 10. 14:46 Valenciában csütörtökön kezdődik az első tesztelés a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125-ös és Moto2-es mezőnyének, az azonban még mindig nem dőlt el, hogy Talmácsi Gábor részt vehet-e az idei vb-sorozatban.
 
Talmácsi tovább álmodik a motoros-vb-ről 2011. január 7. 14:12 SZAVAZZ! Talmácsi Gábor, aki tavaly a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában versenyzett, azt mondta, még nem tett le arról, hogy az idén is a vb-sorozatban folytassa a pályafutását.
 
Nagy a baj: új csapatot kereshet Talma! 2010. december 1. 16:37 Veszélybe került Talmácsi Gábor indulása a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2011-es idényében, miután az alig három héttel ezelőtt vele szerződést kötő Jack&Jones istálló nem vállalja az indulást a Moto2-es kategóriában. A hírt a sportág egyik közismert szakértője, egykori televíziós kommentátora, Julian Ryder közölte miniblogjában.
 
Jól sikerült Talmácsi tesztelése 2010. november 16. 10:37 Jól sikerült Talmácsi Gábor valenciai tesztje: a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában versenyző pilóta a Suter vázat próbálta ki hétfőn.
 
Talmácsi saját kezébe veszi sorsát 2010. november 11. 16:08 Egy kérdésre igen, egyre viszont nem kaptunk választ Talmácsi Gábor ügyében, aki csütörtöki közleményében elárulta, nem tudja melyik istállónál folytatja karrierjét, de marad a gyorsaságimotoros-vb Moto2-es kategóriájában. A magyar pilóta meglepő bejelentést tett, miszerint hosszú évek után szakít menedzsmentjével. Sajtóértesülések szerint jövőre a Jack & Jones istállóhoz igazol, amely az ismert spanyol filmszínész, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozik.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu