KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MOLDAV_LABDARUGO_VALOGATOTT"
2,2 millióan nézték a válogatottat 2011. szeptember 7. 17:24 A hivatalos mérések szerint 2 millió 200 ezer néző kapcsolódott be a keddi Moldova-Magyarország labdarúgó-mérkőzés közvetítésébe az m1-en - tájékoztatott a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).
 
Juhász Roland visszakerül a kezdők közé 2011. szeptember 5. 16:36 A magyar válogatott hétfő kora délután megérkezett Chisinauba, a moldávok elleni keddi Európa-bajnoki selejtező helyszínére. A válogatott a tervezett 20 fős keret helyett 19 játékossal érkezett meg Moldovába, Lipták Zoltán ugyanis még érzi kisebb sérülését, és a szakmai stáb úgy döntött, nem érdemes egy komolyabb sérülést kockáztatni a védő szerepeltetésével, így a futballista nem tartott a csapattal.
 
Lipták nem utazott el Moldovába 2011. szeptember 5. 15:37 Az utolsó pillanatban húszról tizenkilenc fősre csökkent a hétfőn Chisinauba elutazott és kedden 19:45-től Moldova csapatával Európa-bajnoki selejtező mérkőzést játszó magyar labdarúgó-válogatott kerete.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu