KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MIKAEL_SILVESTRE"
Silvestre az MLS-ben! 2013. február 20. 17:08 35 éves, 40-szeres francia válogatott hátvédet igazolt az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban szereplő Portland Timbers együttese. A hírt maga Mikael Silvestre jelentette be hivatalos Twitter-oldalán.
 
Korábbi arsenalos Brémában 2010. augusztus 30. 20:21 Mikael Silvestre, az Arsenalt elhagyó hátvéd kétéves szerződést írt alá a Werder Bremennel.
 
Brémába megy az Arsenaltól exvédője 2010. augusztus 27. 23:00 Mikael Silvestre előrehaladott tárgyalásokat folytat a Werder Bremennel. Német lapértesülések szerint két éves szerződést ír alá, ha a hétfői orvosi vizsgálatán mindent rendben találnak. A 33 éves védő szerződése lejárt az Arsenalnál, így ingyen kerülhet új csapatához.
 
Lelép a csapattól az Arsenal franciája 2010. február 13. 17:27 Miután a Liverpool elleni hétközi bajnoki mérkőzésen sem játszatta Arsene Wenger, megelégelte a mellőzöttséget Mikael Silvestre, a csapat 32 éves védője. A kiábrándult gall a hírek szerint távozik az Emiratesből.
 
Mikael Silvestre ördögből Júdás lett 2008. augusztus 21. 03:01 A klub megerősíti, hogy a Manchester Unitedből klubunkhoz szerződött a 40-szeres francia válogatott hátvéd, Mikael Silvestre – áll az Arsenal labdarúgócsapatának szerda esti hivatalos közleményében. A több poszton is bevethető labdarúgó kétéves kontraktust írt alá a londoni riválisnál, az átigazolás összegét a felek nem hozták nyilvánosságra. Legutóbb harmincnégy éve volt példa arra, hogy a két klub egymás tenyerébe csapott volna átigazolás ügyében, akkor Brian Kidd vált Júdássá a „vörös ördögök” szurkolóinak szemében.
 
Premier League: Sahára és Silvestre-re vadászik a PSG 2008. augusztus 1. 10:46 Louis Sahával és Mikael Silvestre-rel erősítené meg játékoskeretét a Paris-Saint Germain labdarúgócsapata.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu