KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MICHEL BASTOS"
Álomcsapat Brazíliában Bastosszal 2014. augusztus 13. 13:14 Közel tíz év után visszatér hazájába Michel Bastos, a kiváló brazil balszélső, aki Kakával játszik majd egy csapatban a Sao Paulo FC-nél!
 
Bastos a Roma játékosa lesz! 2014. január 19. 11:40 Mértékadó források szerint a Roma nyerte a versenyt Michel Bastos kegyeiért a Napolival szemben, és a 30 éves brazil sztár már vasárnap vagy hétfőn megérkezik az olasz fővárosba, hogy aláírja új szerződését.
 
Igaz történet: Bastos az Al Ain játékosa 2013. augusztus 4. 16:42 A Schalkénak nem kellett, így az Al Aint választotta a brazil futballsztár Michel Bastos, akit most mutattak be az Egyesült Arab Emirátusok friss bajnokcsapatánál. Ki érti ezt? A Lyon 4 millió eurót profitál az üzletből, hiszen Bastos csak kölcsönebn játszott a Bundesligában (szerződésében opciós joggal a kivásárlásra).
 
Sokk: Bastos a Közel-Keletre igazol! 2013. július 31. 19:43 Elveszíti brazil szélsőjét, Michel Bastost Szalai Ádám csapata, a Schalke - írja a Sport Bild azután, hogy korábban arab források is előrevetítették a sztár Közel-Keletre igazolását. Az Al Ain hároméves szerződést kínált Bastosnak az Egyesült Arab Emírségekből, és négymillió eurót a Lyonnak. A németek, akiknél csak kölcsönben játszott a brazil tél óta, nem éltek előjogukkal.
 
Hoppá! Bastos a Schalke futballistája! 2013. január 29. 17:03 Reagált a Schalke azután, hogy BL-nyolcaddöntőbeli ellenfele, a Galatasaray két bombaigazolást is bejelentett: Michel Bastos másfél éve kölcsönben a Királykékeknél folytatja (opciós joggal a kilencmillió eurós vételre). A gelsenkircheniek kedden, öt óra körül kürtölték világgá, hogy elvitték a Lyon egyik legjobbját, a tízszeres válogatott brazilt.
 
Bastos 2015-ig a Lyoné! 2011. szeptember 28. 15:55 A sajtó a nyáron már eladta a Juventusnak, mégis maradt az Olympique Lyonnál a brazil válogatott balszélső Michel Bastos, sőt, szerdán két évvel meghosszabbította szerződését.
 
Brazil sztárhoz fűződő római tervek 2011. szeptember 14. 14:28 Alig két hete zárult a nyári átigazolási időszak, máris jönnek a hírek a következő hasonló időszakkal kapcsolatban. Olaszországi hírek szerint az AS Roma a brazil válogatott egyik klasszisát szeretné megszerezni januárban.
 
Bastos nem lesz a Juventus játékosa 2011. augusztus 10. 16:00 Hiába tűnt úgy korábban a nyáron, közel van a Juventushoz Michel Bastos, a brazil válogatott friss nyilatkozatában kizárta annak lehetőségét, hogy elhagyná a Lyont.
 
Michel Bastos a Juventusé lesz 2011. május 21. 17:36
 
France Football: Bastos a Juventusé 2011. május 17. 00:18 Michel Bastos a Juventus labdarúgócsapatát választotta, mindenben megegyezett a torinóiakkal és már csak klubja, a Lyon igenjére vár – közli a játékoshoz közeli forrásokra hivatkozva a tekintélyes France Football hétfői cikkében.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu