KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MICHAEL_BRADLEY"
Liverpoolt vert az átalakuló Roma 2012. július 26. 09:41 Szép győzelemmel folytatta amerikai túráját a Roma, amely 2-1-re verte a Liverpoolt a 37 ezres, bostoni Fenway Parkban magyar idő szerint szerdáról csütörtökre virradó éjszaka. A második félidőben estek a gólok, két új érkező, Michael Bradley és Alessandro Florenzi találata után Charlie Adam szépített. Gulácsi Péter védett az első félidőben a Poolnál, gólt nem kapott, kétszer-háromszor komoly védésre késztették az ellenfelek. A folytatásban beküldték Adorján Krisztiánt. Michael Bradley volt a meccs legjobbja hazai közönség előtt, Joe Cole kapufát lőtt a szünet előtt.
 
Hivatalos: amerikai sztárt vett a Roma 2012. július 15. 17:15 Négy évre, közel négy millió euróért leigazolta az amerikai válogatott fedezetét, Michael Bradley-t az AS Roma csapata a Chievótól - derül ki a fővárosi klub hivatalos honlapjáról.
 
Orvosin a Románál 2012. július 5. 13:07 Michael Bradley orvosi vizsgálaton vesz részt a Románál, amellyel rövidesen aláírhatja négyéves szerződését. Az amerikai középpályás a Chievónak int búcsút, az átigazolás összegét egyelőre nem hozták nyilvánosságra. A pletykák hárommillió euróról szólnak. Bradley szezononként 800 ezer eurót kereshet az Olimpicóban, ahova az új edző, Zdenek Zeman külön kérésére érkezhet.
 
Válogatottat fogott az Aston Villa 2011. január 31. 21:17 Az Aston Villa megerősítette, hogy kölcsönbe megszerezte Michael Bradleyt a Mönchengladbachból.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu