KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAURO CAMORANESI"
Vb-győztes igazolt a Racinghoz 2012. július 21. 15:12 Klubot váltott az argentin bajnokságban az ex-juvés, az olasz válogatottal 2006-ban világbajnok középpályás Mauro Germán Camoranesi.
 
Olcsón megúszta Camoranesi: öt meccs 2011. november 4. 18:23 Ötmeccses eltiltással sújtotta az Argentin Labdarúgó-szövetség Mauro Camoranesit, a Lanús játékosát, aki a múlt héten, a Racing ellen rúgta fejbe a földön fekvő Patricio Toranzót, majd Diego Simeone vezetőedzőt is inzultálta.
 
Dél-Amerikába megy a Juve exközéppályása 2011. február 1. 17:42 Mauro Camoranesi, a Juventus korábbi középpályása Argentínába igazol, és a Lanús labdarúgója lesz lapinformációk szerint. Az olasz válogatott középpályás legutóbb Stuttgartban légióskodott, ám januárban lejárt a szerződése, amelyet a svábok nem kívántak meghosszabbítani. A megállapodást rövidesen hivatalosan is bejelentik, ha lehet inni az értesüléseknek.
 
Ingyen mehet a Stuttgart világbajnoka 2011. január 12. 20:27 Hamar véget érhet Mauro Camoranesi stuttgarti kirándulása, akit ingyen engedhetnek szabadon közölte a kiesés ellen küzdő klub sportigazgatója.
 
A Stuttgarté lesz a világbajnok! 2010. augusztus 30. 13:26 Szinte biztos, hogy hoppon marad a Birmingham City. Miközben mindenki az angolokról beszél, a háttérben a Stuttgart dolgozott a legjobban, így ők szerzik meg a Juventus szélsőjét, a világbajnok Mauro Camoranesit.
 
Mégsem megy Angliába a világbajnok 2010. augusztus 12. 18:38 Bár sajtóforrások tényként kezelték, végül mégsem igazol a Birmingham City labdarúgócsapatához a Juventus világbajnoka, Mauro Camoranesi, miután a Premier League-ben szereplő együttes menedzsere, Alex McLeish nyilatkozatában bejelentette kapitulációját.
 
A Juvéből Angliába igazol a világbajnok 2010. augusztus 8. 10:06 Megegyezésre jutott a Juventus és a Birmingham City labdarúgócsapata Mauro Camoranesi átigazolásának ügyében - közölte a világbajnok középpályás ügynöke a tuttomercatoweb.com szakportállal. A 33 esztendős olasz válogatott nyolc évnyi torinói tartózkodás után szedi sátorfáját és indul Angliába.
 
A Birminghambe tart Camoranesi 2010. augusztus 4. 16:41 Nagyon közel áll ahhoz, hogy a Birmingham játékosa legyen a Juventus világbajnok középpályása, Mauro Camoranesi.
 
Mexikóba igazolhat a világbajnok 2010. július 22. 10:09 Olasz lapértesülés szerint a tengerentúlon folytathatja pályafutását a 2006-ban világbajnok olasz válogatott torinói klasszisa. A mexikói Club America ugyanis hevesen érdeklődik Mauro Camoranesi iránt, aki szíves-örömest elhagyná a Juventust.
 
Világbajnok lehet Megyeri csapattársa! 2010. július 8. 20:17 A tuttojuve.com értesülései szerint nagyon könnyen elképzelhető, hogy Mauro German Camoranesi a Juvéból a nagybevásárlásba kezdett Olympiakosz Pireuszhoz igazol. Oda, ahová nemrégiben Megyeri Balázs, a Fradi exkapusa került.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu