KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MATTHEW UPSON"
Stoke: válogatott belső védelem! 2011. augusztus 9. 20:42 Kétéves szerződést kötött a Stoke Cityvel a West Ham korábbi angol válogatott védője, Matthew Upson.
 
Arsenal: visszatérhet a válogatott védő 2011. január 13. 15:39 Angol lapértesülés szerint ismét egy korábbi játékosát szeretné leigazolni Arsene Wenger. Tavaly Sol Campbell került vissza ideiglenesen az Ágyúsokhoz, most pedig a West Ham Uniteddel üzletelne a francia menedzser.
 
Matthew Upson lesz Terry párja 2010. június 21. 20:20 Matthew Upsonnal alkotja majd az angol labdarúgó-válogatott belsővédőkettősét John Terry a Szlovénia elleni világbajnoki mérkőzésen, jelentette be hétfőn Fabio Capello szövetségi kapitány.
 
Válogatott védőt szerződtetne a Pool 2010. június 4. 09:19 Rafa Benítez távozása miatt sem áll meg az élet az Anfielden, a Liverpool FC továbbra is elszántan nézelődik az átigazolási piacon, a legfrissebb hírek szerint angol válogatott védő is horogra akadhat. Pénteki médiaértesülés szerint a nagy múltú klub illetékesei szívesen látnák a keretben a West Ham United angol válogatott játékosát.
 
Vérbe borult az angol válogatott feje 2010. május 19. 15:36 Komoly riadalommal kezdődött a világbajnokságra készülő angol válogatott első felkészülési edzése, a védősorban számításba vett Matthew Upson ugyanis fejsérülést szenvedett. A West Ham United 31 éves játékosa összefejelt egyik társával az ausztriai Irdningben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu