KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MÁTEFI_ESZTER"
Mátéfi: Jó volt az osztrákokkal játszani 2011. május 31. 21:55 Igen hasznosnak minősítette az osztrákok elleni, keddi tesztmérkőzést Mátéfi Eszter, a németekkel szembeni világbajnoki selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
 
Újoncokkal hangolunk a vb-selejtezőre 2011. április 14. 15:22 Mátéfi Eszter, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a Batta Kupán szereplő 19 fős keretét. A névsorban két újonc nevére bukkanunk. Az április végén - három Pest megyei városban - esedékes felkészülési tornán Hollandia és Brazília ellen hangol a magyar csapat a júniusi világbajnoki selejtezőre, amelyen Németország majd az ellenfél.
 
Mátéfi a jövőben is számítana Pálingerre 2011. január 13. 09:51 Bár a magyar női kézilabda válogatott teljesítménye a decemberi Európa-bajnokságon elmaradt a várakozástól, továbbra is Mátéfi Eszter lesz a szövetségi kapitány. A fő cél a Németország elleni továbbjutás a júniusi vb-selejtezőben, amelyre a szakvezető több helyen is megváltozott kerettel készülne. Interjú a főállású kapitánnyal.
 
Bréking: Mátéfi marad a női kézikapitány 2011. január 11. 13:23 Megerősítették pozíciójában Mátéfi Esztert, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya továbbra is élvezi a bizalmat - jelentették be a nemrégiben véget ért Európa-bajnokságot értékelő sajtótájékoztatón.
 
Kihirdették a magyarok Eb-keretét 2010. november 18. 14:55 Mátéfi Eszter szövetségi kapitány kijelölte a magyar női válogatott 18 fős keretét a november 27-én kezdődő Telenor Kupára és a december 7-én rajtoló Európa-bajnokságra. Zácsik Szandra bekerült, Tóth Tímea viszont sérülés miatt nem vállalhatja a szereplést.
 
Íme a női kéziválogatott bő Eb-kerete 2010. november 3. 19:03 A Magyar Kézilabda Szövetség november 3-án benevezte a Mátéfi Eszter szövetségi kapitány által kijelölt 28 fős női válogatott keretet a december 7. és 19. között, Norvégiában és Dániában megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra.
 
Végleges a magyar keret a Világkupára 2010. szeptember 19. 20:15 Mátéfi Eszter szövetségi kapitány megnevezte a kedden Dániában elrajtoló Világkupára utazó, tizenhat fős válogatott keretét. A 19 fős bő keretből Pastrovics Melinda, Kovacsics Anikó és Tilinger Tamara maradt ki. A lengyelországi Bajnokok Ligája-selejtezőt sikeresen megvívó debreceni együttes két válogatottjáért, Bulath Anitáért és Szabó Valériáért a szövetség elutazott Chelmbe, így ők is a válogatott többi tagjával együtt Budapestről repülnek Dániába hétfőn.
 
Kerethirdetés a női válogatottnál 2010. augusztus 18. 17:32 Mátéfi Eszter szövetségi kapitány kijelölte a magyar női válogatottnak a jövő heti Telenor Kupára készülő keretét, mely a szövetség tájékoztatása szerint az alábbi 18 játékossal hétfőtől Telkiben edzőtáborozik, majd szerdán teszi át székhelyét Nyíregyházára, a négycsapatos torna központi helyszínére.
 
Csoportelsők lettünk Csehországban 2010. május 26. 20:00 Nyolcgólos győzelmet aratott Plzenben a magyar női kézilabda-válogatott és az első helyen kvalifikálta magát a decemberi, dán-norvég rendezésű Európa-bajnokságra selejtezőcsoportjából. Az egy év után visszatérő Görbicz Anita volt a mieink legeredményesebbje hat találattal.
 
Megvan a svédek elleni bő keret! 2010. március 22. 14:36 Mátéfi Eszter szövetségi kapitány kihirdette az Európa-bajnoki selejtezősorozat Svédország elleni, április eleji két mérkőzésére készülő női válogatott 28 játékosból álló, bő keretét - a nevezettek listáját a szövetség hivatalos honlapja közölte.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu