KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARTIN SKRTEL"
Liverpool-Napoli: kölcsönüzlet Skrtelről 2013. augusztus 5. 16:21 Az olasz TuttoSport információi szerint a Liverpool egy évre kölcsönadja szlovák válogatott védőjét, Martin Skrtelt az olasz Napolinak, miután a játékos kegyvesztetté vált az Anfield Roadon.
 
Elvesztette sztárját Szlovákia 2011. február 8. 18:16 Martin Skrtel nem lép pályára a szlovák labdarúgó-válogatott Luxemburg elleni barátságos mérkőzésén szerdán. A Liverpool hátvédje még vasárnap a Chelsea elleni rangadón szedett össze combsérülést, és az orvosi eredmények kiértékelése után arra jutottak a Vörösök, nem engedik el a válogatottba.
 
Hosszabbított védőjével a Liverpool 2010. augusztus 18. 11:25 Két évvel megtoldotta 2012-ben lejáró szerződését Martin Skrtel a Liverpoolnál - adta hírül a klub hivatalos honlapja szerdán.
 
Sima szlovák siker vezéráldozattal 2010. június 5. 19:18 Magabiztos győzelmet aratott a világbajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésén a szlovák labdarúgó-válogatott, amely Pozsonyban 3-0-ra győzte le Costa Ricát. A hazaiaknál a 16. percben lépett pályára és a lefújásig játszott a magyar származású védő, Saláta Kornél. Északi szomszédunk aggódhat, súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett Martin Skrtel. A Liverpool hátvédje szárkapocscsonttörés miatt február óta harcképtelen volt, a Kamerunnal játszott 1-1-es döntetlen során tért vissza.
 
Labdarúgás, Anglia: súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Skrtel 2008. október 6. 14:25 Térdsérülést szenvedett Martin Skrtel, a Liverpool labdarúgócsapatának szlovák hátvédje a Manchester City elleni bajnoki összecsapáson. A játékost hordágyon kellett levinni a pályáról a mérkőzés során.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu