KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAROKKÓ"
Marokkót kizárták az Afrika-kupáról 2015. február 7. 12:02 Nem vehet részt a 2017-es és a 2019-es Afrika-kupán Marokkó labdarúgó-válogatottja, mert az észak-afrikai ország visszalépett az idei torna megrendezésétől.
 
Klubvébét rendezne Marokkó 2011. október 17. 18:40 Marokkó maradt az egyetlen jelentkező a 2013-as és 2014-es labdarúgó klub-világbajnokság megrendezésére. A nemzetközi szövetség (FIFA) hétfőn jelentette be, hogy Irán, a Dél-afrikai Köztársaság és az Egyesült Arab Emírségek visszavonta pályázatát a jelentkezési határidő szombati zárása előtt. A helyszínről decemberben születik döntés.
 
Feltámasztották a skorpiórúgást - videó! 2010. december 10. 21:22 Megidézték a marokkói bajnokságban a világ leghíresebb védését, amelyet René Higuita, a kolumbiai válogatott kapusa produkált 1995-ben Anglia ellen. Ezúttal az éllovas Marakes hálóőre, Hamza Budlal lepte meg önmagát és kergette őrületbe csapattársait egy egylábas skorpiórúgással, amely tökéletesen sikerült 1-1-nél, a 83. percben. Élesben csak saját felelősségre próbáld ki, ehhez hihetetlenül magas fokú koncentráció szükséges! Videó!
 
Korán ünnepelt a balfácán kapus! 2010. szeptember 12. 20:29 A világ egyik legnevetségesebb büntetógóljának lehettek tanúi a napokban a FAR Rabat-Maghreb Fez Marokkói Kupa-negyeddőntő nézői a tizenegyespárbajban. Kalid Aszkri simán védte az egyik büntetőt, s már ünnepeltette magát. De nem nézett a háta mögé, kesztyűjén ugyanis felperdült és közben a kapuba csorgott a labda. Ki is esett a Rabat. Nézd meg videón!
 
Labdarúgás: „Isten, haza, Barca” - börtönbüntetés a rajongásért 2008. október 25. 08:11 Drága árat fizetett az FC Barcelona iránti rajongásáért egy 18 éves futballszurkoló Marokkóban. elyi tudósítások szerint a tanulónak az "Isten, haza, király" jelmondatot kellett volna felírnia a táblára az egyik órán, ő azonban ehelyett azt véste fel, hogy "Isten, haza, Barca". Ezért végül másfél év börtönt kapott.
 
Marokkó: Roger Lemerre lett az afrikaiak új szövetségi kapitánya 2008. május 13. 14:06 Roger Lemerre-t nevezték ki a marokkói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. A francia szakember július elsejétől veszi át az afrikai együttest.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu