KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAREK_HEINZ"
Kislánya miatt ment el a Fradiból 2011. június 18. 20:33 Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója beszélt a Ferencváros helyzetéről, melyben többek között kitért André Schembrire és Marek Heinzre is.
 
Heinz elhagyja a Ferencvárost 2011. június 15. 21:13 A Ferencváros hivatalosan megerősítette, hogy Marek Heinz elhagyja a Ferencvárost. A cseh játékos hosszú tárgyalássorozatot követően döntött úgy, hogy a családjára, elsősorban gyermekeire gondolva hazatér, és a Sigma Olomoucban folytatja pályafutását. A 30-szoros válogatott csatár 2010-ben érkezett a Ferencvároshoz, korábban többek között a Hamburgban és a Galatasarayban is futballozott.
 
Két meccsre eltiltották a Fradi-játékost 2011. május 19. 16:10 Kétmeccses eltiltást kapott Marek Heinz, a Ferencváros cseh futballistája.
 
Heinz lándzsát tört a Fradi mellett 2011. március 29. 15:52 Marek Heinz, a Ferencváros 33 éves, cseh ásza a Facebook közösségi oldalon cáfolta, hogy elhagyná a zöld-fehéreket a szezon befejeztével.
 
Visszatér a Fradi gólvágója 2010. október 6. 21:51 A Siófok ellen eltiltás, a Vasas és az MTK ellen sérülés miatt maradt távol a Ferencvárostól Marek Heinz. A Fradi 33 éves csatára a jövő heti, Kaposvárral vívandó összecsapáson térne vissza.
 
Egy meccsre tiltották el a Fradi-csatárt 2010. szeptember 14. 18:14 A ferencvárosi Marek Heinz egymeccses eltiltást kapott a Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottságától, miután a végül 6-0-s újpesti sikerrel véget ért találkozó első félidejében Böőr Zoltán ellen szabálytalankodott.
 
FTC-Győr: Prukner büszke, Heinz hálás 2010. szeptember 2. 10:54 A Ferencváros már a második a labdarúgó NB I tabelláján, nem is csoda, hiszen az 5. forduló szerda esti összecsapásán rég nem látott magabiztossággal, 3-0-ra legyőzte az Európa-ligát is megjárt győri alakulatot. A meccs hőse a két gólig jutott Marek Heinz volt, aki a lelátói hangulatot és önmaga döntését áldja. A győztes hazaiak mestere büszke csapatára, a vendégek trénere, Pintér Attila gratulált, de hozzátette: óvodás gólokat kaptak!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu