KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAGYAR_LIGAKUPA"
Ellenfélre vár a döntős Videoton 2012. április 4. 17:43 Kettős győzelemmel, 4-0-s gólkülönbséggel jutott a Magyar Ligakupa fináléjába a Videoton, miután a szerdai, fehérvári visszavágón 1-0-ra legyőzte a Pápát. A győztes gólra a 86. percig várni kellett, Vaskó Tamás bombázott a léc alá. A döntőben a Kecskemét lesz az ellenfele a Vidinek, hacsak nem visz véghez földöntúli bravúrt a Debrecen, amely 4-0-ra kikapott az első felvonáson, a Széktói Stadionban.
 
Ligakupa: a Kaposvár is negyeddöntős 2011. november 15. 20:24 A Kaposvár kedden egygólos győzelmet aratott a vendég Pécs felett a labdarúgó Ligakupa csoportküzdelmeinek utolsó, 6. fordulójában, ezzel biztosította a helyét a legjobb nyolc között.
 
A Fradi és a Videoton is veszített 2011. szeptember 1. 09:47 A bajnokságban egyaránt nyeretlen Ferencváros, valamint Újpest a labdarúgó Ligakupa csoportküzdelmeinek szerdai játéknapján sem tudott győzni: előbbi 2-1-es vereséget szenvedett a Siófok vendégeként, míg utóbbi 3-3-as döntetlent játszott a Pakssal. A bajnok Videoton is kikapott, 1-0-ra a másodosztályú MTK-tól.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu