KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAGYAR_LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT"
Szoros vereség, Dárdai jövője függőben 2014. november 18. 22:20 A magyar válogatott ezúttal sem okozott csalódást, de meg kellett hajolnia a jobb erőkből álló oroszok előtt kedd este, barátságos meccsen, az FTC-stadionban. A második félidőben Ignasevics és Kerzsakov is bevette a mieink kapuját, akik a legvégén az egyenlítésért, hajtottak, hiába. Dárdai Pál az M1-nek az 1-2 után: "Tesztnek megfelelt, a következő napokban eldől, hogy velem, vagy nélkülem folytatja-e a magyar csapat." A Hertha a meccs előtt hivatalos oldalán jelezte, úgy tudja, Dárdai mostantól az U15-ös csapatára koncentrál.
 
Ez igen! Kilencből hét pont Dárdaival! 2014. november 14. 22:45 Ismét nagy tartásról tett tanúbizonyságot a magyar válogatott, amely Gera Zoltán kései góljával gyűrte le Finnországot péntek este a Fradi stadionjában, Eb-selejtezőn. Inkább a vendégeké volt az első félidő, de végig kitartottak a mieink, és a hajrában lesújtottak. Magyarország három pontra az első helytől az F-csoportban. Folytatás a sorozatban márciusban, Budapesten, Görögország ellen. Dárdai Pál maximálisan teljesítette célkitűzését a magyar válogatottal az Eb-selejtezőkre, három meccs alatt hét pontot gyűjtöttünk, ami jó alapot teremthet számára a folytatáshoz.
 
A mieink ellen hagyták ki az év ziccerét 2013. augusztus 15. 16:19 A cseh válogatott és a Hamburg középpályása, Petr Jirácek senkitől sem zavartatva, néhány lépésről nem talált a kapuba szerda este a Puskásban, az 1-1-re végződött barátságos mérkőzésen. Az eset 0-1-nél történt, nem sokkal ezután következett Magyarország egyenlítő találta (Dzsudzsák, tizenegyesből). Nézd meg videón!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu