KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LUCIANO_MOGGI"
Calciopoli: öt év, négy hónap Mogginak! 2011. november 8. 21:03 A nápolyi bíróság öt év, négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte első fokon Luciano Moggit, a Juventus korábbi sportigazgatóját a 2006-ban kirobbant olasz bundabotrány (Calciopoli) folyományaként. Tizenhat személyt ítéltek el, köztük a Lazio jelenlegi, és a Fiorentina korábbi elnökét, nyolc embert felmentettek.
 
„Tuti, hogy Milánóba kerül a Scudetto!" 2011. július 27. 21:29 A 2006-os olasz bundabotrányban főszerepet játszott Luciano Moggi, a Juventus korábbi igazgatója szerint a milánói klubokat, az Intert és az AC Milant évekig senki sem állítja meg a Seria A-ban.
 
Örökre eltiltották a bundakirályt 2011. június 15. 21:48 Örökre eltiltotta a futballtól Luciano Moggit, a 2006-os bundabotrány főszereplőjét az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) fegyelmi bizottsága szerdai ülésén.
 
„Balotelli egyszer a Milané lesz" 2010. szeptember 9. 10:52 Alig igazolta le a Manchester City Mario Balotellit, immár a második nyilatkozat lát napvilágot, amely Mario Balotellit összeboronálja a Milannal. Ezúttal Luciano Moggi fejtette ki véleményét az olasz tehetségről.
 
„Az olasz futball halott" 2010. július 16. 18:04 Élesen kritizálta az olasz labdarúgó-szövetség (FIGC) elnökét, Giancarlo Abetét a Juventus korábbi első számú embere, Luciano Moggi. A torinóiak egykori vezére egyenesen az itáliai futball megölésével vádolta meg az elöljárót és pontosan elsorolta mire gondol: sikertelen Európa-bajnoki pályázatok, leszereplés a nemzetközi tornákon...
 
Visszatérhet a Juventus egykori bűnbakja 2010. január 14. 13:39 Alig egy év és újra az olasz futball színterén köszönthetjük Luciano Moggit, a Juventus egykori igazgatóját. A korábbi sportvezetőt még a 2006-ban kitört fogadási botrány során tiltották el. A büntetés nemsokára letelik, Moggi pedig a visszatérésén munkálkodik. Az Il Mattino szerint Nápoly városában találhat otthonra a bűnös elöljáró.
 
Moggi visszatér a futballvilágba 2009. június 30. 21:22 Alig három évvel azután, hogy az olasz sportdöntőbíróság hat évre eltiltotta minden futballal kapcsolatos tevékenységtől, a Juventus egykori elnöke, Luciano Moggi szerepet kíván vállalni a Bologna együttesénél.
 
Hűvösre került a volt Juve-vezér 2009. január 8. 15:54 Letöltendő börtönbüntetésre ítélték Luciano Moggit, a Juventus labdarúgó-csapatának korábbi általános igazgatóját. A korábbi olasz elöljárónak tizennyolc hónapot kell majd eltöltenie a rácsok mögött. Davide Lippi, a jelenlegi szövetségi kapitány, Marcello fia további három társával együtt az ítélethirdetésre vár. Az ügy még 2006-ban Gea Worldként lett nevezetes, ez volt ugyanis az az ügynökség, amelynek munkatársai hatást gyakoroltak a játékosokra szerződésük aláírásakor.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu