KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LOIC RÉMY"
Őrizetbe vették a QPR sztárját! 2013. május 15. 18:06 Szerdán nemi erőszak gyanújával letartóztatták Loic Rémyt, a QPR 26 éves, francia válogatott támadóját.
 
Ez a Marseille hétvégéje volt! 2011. november 7. 18:38 Senki sem tudott nyerni a top hatból, így nyugodtan kijelenthetjük, ez a Marseille fordulója volt, amely Rémy nagyszerű formáját kihasználva (3 meccs, 4 gól az utóbbi két hétben gall földön) rátalált a győztes útra, s jön fel a Ligue 1 tabelláján, mint a talajvíz. A PSG nagy lehetőséget szalasztott el Bordeaux-ban arra, hogy szökést indítson az élen.
 
Mégis kellett a csatár az OM-nak 2010. augusztus 24. 15:51 Loic Rémy szívproblémái ellenére aláírt az Olympique Marseille-hez, jelentette be hivatalosan a francia bajnokcsapat. A Nice támadója öt évre kötelezte el magát a Vélodrome-ba.
 
Tanácstalanság Marseille-ben 2010. augusztus 20. 17:24 Loic Rémynél szívproblémát állapított meg az Olympique Marseille orvosa, így a Nice csatára nagy valószínűséggel mégsem lesz a bajnokcsapat játékosa.
 
A Marseille-é a nap igazolása 2010. augusztus 19. 17:04 A Marseille nyerte a versenyt a francia válogatott csatár Loic Rémy kegyeiért. A 23 éves ásznak az Arsenal és a Liverpool is helyet csinált volna csapatában, de az OM a nyertes, 15 millió eurót szurkolnak le érte.
 
Nagy a jövés-menés az OM-nél 2010. augusztus 18. 20:00 Francia sajtóértesülések szerint a Nice elfogadta a Marseille ajánlatát a klub 23 éves francia válogatott csatáráért Loic Rémyért. Csakúgy, mint a Hoffenheimét. Gignac leigazolásához is közel állnak a Riviéra-partiak, akik a közelmúltban veszítették el Niangot és Samassát.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu