KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LIU_HSZIANG"
Hátszél miatt bukta a világcsúcsot 2012. június 3. 16:08 A második, szombati nap is kimagasló eredményeket hozott az atléták Gyémánt Liga-sorozatának negyedik állomásán, az egyesült államokbeli Eugene-ben, ahol a kínai Liu Hsziang (Liu Xiang) csak az erős hátszél miatt nem futott világcsúcsot.
 
Visszatér a kínaiak büszkesége 2009. szeptember 2. 12:38 A hazai rendezésű Golden Grand Prix-verseny térhet vissza a versenypályára a kínaiak olimpiai- és világbajnok gátfutója, Liu Hsziang. Mindezt a szervezők erősítették meg szerdán.
 
Folytatódik a kínai sztár kálváriája 2009. január 7. 15:54 Már szinte most biztos, kihagyja az augusztusi berlini atlétikai világbajnokságot, a kínaiak 110 méteres gátfutója, 2004-es olimpiai bajnoka, Liu Hsziang. A korábbi világcsúcstartó még a nyár elején sérült meg, a pekingi ötkarikás játékok előtt pedig újabb gondokkal küzdött.
 
Atlétika: Liu Hsziang hat hónapon belül visszatérhet 2008. december 8. 10:03 A pénteken megműtött Liu Hsziang (Liu Xiang) kezelőorvosa szerint jó esély van arra, hogy a 110 méteres gátfutás athéni olimpiai bajnoka hat hónapon belül visszatérjen az atlétikapályára.
 
Atlétika: Liu Hsziangot az Egyesült Államokban operálják meg 2008. november 18. 15:38 Az Egyesült Államokban műtik meg Liu Hsziangot, akinek lábsérülése miatt vissza kellett lépnie a pekingi olimpián.
 
Atlétika: Liu Hsziang pszichológus segítségére szorulhat 2008. október 29. 10:24 Liu Hsziangnak, a 110 méteres gátfutás athéni olimpiai bajnokának akár pszichológus segítségére is szüksége lehet ahhoz, hogy feldolgozza a pekingi játékokról való kiesését, és hogy sérülése miatt nem volt lehetősége hazai közönség előtt címe megvédésére.
 
Atlétika : Liu Hsziang Amerikában konzultál sérült lábáról 2008. október 22. 11:54 A jövő héten az Egyesült Államokba utazik Liu Hsziang, a 110 méteres gátfutás athéni olimpiai bajnoka, hogy szakvéleményt kérjen sérült lábáról, ami miatt nem volt lehetősége címe megvédésére a pekingi játékokon.
 
Atlétika: Liu Hsziang az Egyesült Államokban feküdhet kés alá 2008. szeptember 3. 15:12 Elkerülhetetlen a sebészeti beavatkozás, meg kell műteni Liu Hsziang sérült Achilles-inát. Az Egyesült Államokban feküdhet kés alá Kína ikonja, az athéni olimpiai bajnok gátfutó. Liu nem védhette meg címét hazai közönség előtt, a pekingi játékokon előfutama második rajtja után visszalépett sérülés miatt.
 
Még több aranyra vágynak a kínaiak 2008. augusztus 27. 10:41 Noha az Egyesült Államokat megelőzve Kína végzett a pekingi olimpia éremtáblázatának élén, a játékok házigazdája mégsem lehet maradéktalanul elégedett. A sportnagyhatalommá nemesedett távol-keleti óriás a fejlődés útját az atlétika és az úszás felemelkedésében látja.
 
Tíz felejthetetlen jelenet az olimpiáról 2008. augusztus 25. 07:45 A Reuters hírügynökség összeállította a vasárnap befejeződött pekingi olimpiai játékok általuk tíz legfontosabbnak és felejthetetlennek tartott jelenetét. Ebben a tíz pillanatban helyet kapott a jamaicai sprinter Usain Bolt két világcsúcsa, Michael Phelps nyolc aranya, valamint a gátfutó Liu Hsziangf és a sportlövő Matthew Emmons drámája is.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu