KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LEVERKUSEN"
Német-holland: gyengült a Nationalelf 2011. november 15. 17:54 Influenza miatt felmentést kapott a szereplés alól a német válogatott egyik "tüzére", André Schürrle, aki így visszatérhetett klubcsapatához, a Leverkusenhez. A keddi játéknap rangadóján a hollandokkal méri össze az erejét a Nationalelf 20:45-től a hamburgi Imtech-Arenában.
 
Chelsea-fieszta, Arsenal-csoda 2011. október 19. 22:39 VIDEÓK! A Chelsea többek között Fernando Torres duplájával 5-0-ra kiütötte a Köteles Lászlóval és Tőzsér Dániellel felálló Genket a labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának 3. fordulójában, ugyanitt a Leverkusen hátrányból fordított három perc alatt odahaza a Valencia ellen. Az F jelű négyesben az Arsenal borzasztó meccsen tett csodát a 92. percben, Aaron Ramsey lövése három pontot ért az Ágyúsoknak. Az Olympiakosz meglepetésre simán verte a Dortmundot. A két angol egyébként vezeti saját csoportját.
 
Nyert, de nem volt meggyőző a Bayer 2011. augusztus 14. 19:25 Javított a mainzi zakó után a német ezüstérmes Bayer Leverkusen a Bundesliga 2. fordulójának záró mérkőzésén, ahol 1-0-ra verte a Werder Brement. A győztes gólt, Kadlec kapufás találatát Rolfes készítette elő két perccel beállása után, öt minutummal a vége előtt. Az Augsburg továbbra is veretlen, de nyeretlen is, egy pontot rabolt a Kaiserslautern otthonából.
 
Piros a jelzés, nem mehet a Bayernbe 2011. június 18. 21:15 Nem engedi el a Bayer Leverkusen Arturo Vidalt a Bayern Münchenbe.
 
Leverkusenből jön a Bayern új edzője? 2011. március 21. 12:33 Az idény végén távozik Jupp Heynckes a Leverkusen kispadjáról, német szakvélemények szerint ezzel biztossá vált, hogy a bajoroknál korábban kétszer is ténykedő szakember veszi át a stafétabotot Louis Van Gaaltól a Bayern Münchennél.
 
Kihasználta a BVB botlását a Bayer 2011. március 13. 18:28 VIDEÓ! Nyolc fordulóval a végelszámolás előtt kilenc pontra csökkent a Leverkusen előnye az éllovas Borussia Dortmund mögött a Bundesligában. A Bayer a Mainz otthonában tudott nyerni vasárnap délután Renato Agusto bombagóljával. A Tuchel csapat utóbbi kilenc hazai meccséből hetet elveszített! Kiesési rangadót nyert és négy helyet lépett előre a Stuttgart.
 
A túlvilágról jött vissza a Bréma 2011. február 27. 19:59 Már "odaát" volt, mégis feléledt a Bremen a Leverkusen ellen a Bundesliga 24. fordulójában. A látogatók a 82. percben 2-0-ra vezettek, ám ekkor egy öngól, a lefújás előtti pillanatokban pedig egy fejesgól megpecsételt sorsukat. A döntetlennek a kiesés ellen menekülő brémaiak mellett a listavezető Dortmund is örülhet, hiszen ennek a két elcsent pontnak köszönhetően tulajdonképpen el is dőlt a bajnokság.
 
Magyar gólpassz Leverkusenben 2011. február 20. 19:02 Ahogy a Benfica ellen az El-ben, úgy a Bundesligában is gólpasszt adott Hajnal Tamás Martin Harníknak, ezzel együtt is kikapott 4-2-re a Stuttgart a Leverkusentől a 23. fordulóban vasárnap. Kiessling tavalyi énjét idézte, duplázott. A BL-ben vitézkedő Schalkét a sereghajtó Mönchengladbach "kaszálta el".
 
Castro duplájával nyert és 2. a Bayer 2011. január 23. 17:27 A "spanyol-német Gareth Bale", azaz Gonzalo Castro duplája kellett a Leverkusen magabiztos győzelméhez a sereghajtó Mönchengladbach otthonában, a Bundesliga 19. fordulójában. Visszaugrott a második helyre a Bayer, 11 pontra csökkent a hátránya a listavezető, őszi bajnok Dortmunddal szemben. Otthon nem bírt a St.Paulival a Hoffenheim.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu