KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LÁZÁR PÁL"
Válogatott védőt igazolt a Loki! 2013. július 4. 17:42 Hivatalos: Lázár Pál visszatér szülővárosába, és a DVSC-TEVA együttesében folytatja pályafutását. A védelem több posztján is bevethető, magyar válogatott játékos három évre írt alá a hajdúságiaknál.
 
Törökországban a magyar bajnok focista 2011. június 28. 12:49 A török bajnokság egyik újoncánál, a Samsunspornál folytathatja pályafutását Lázár Pál, a Videoton 5-szörös magyar válogatott labdarúgója.
 
Újonc Egervári svédek elleni kezdőjében 2010. szeptember 3. 13:03 Egervári Sándor szövetségi kapitány délelőtt kihirdette a Svédország elleni, ma esti Európa-bajnoki selejtező kezdőcsapatát. A magyar labdarúgó-válogatott ismét újoncot avat, Lázár Pál, a Videoton védője első alkalommal öltheti magára a címeres mezt a felnőttek között.
 
Csillagászati összegbe kerül Lázár Pál 2008. július 3. 07:53 Vízer László Máriusz, a Liberty Salonta tulajdonosa óriási összeget kér a Lázár Pálért, így a védő jövője kérdéses, nem biztos, hogy az FC Fehérvárba folytatja. Disztl László együttese csütörtökön és szombaton is edzőmeccset játszik, de sérülés miatt Sitku Illés, Dvéri Zsolt és Sebők Zsolt nem játszik majd.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu