KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LAZAR_MARKOVICS"
Bréking: Benfica-sztárt vett a Pool! 2014. július 15. 19:21 A Liverpool leigazolta a Benfica szerb válogatott támadó középpályását, Lazar Markovicsot. Húszmillió fontot fizettek a húszéves futballistáért, aki Rickie Lambert, Adam Lallana és Emre Can után a negyedik nyári szerzemény a Vörösöknél.
 
A Chelsea is várta, a Benficáé lett 2013. június 10. 21:57 A Benfica nyerte a versenyt a szerb futball legnagyobb reménységéért, a Partizan Belgrád 19 éves támadójáért, Lazar Markovicsért. A lisszaboni klub hivatalos közleményéből derül ki, hogy ötéves szerződést kap a kreatív csatár, azt már sajtóforrások teszik hozzá, hogy tízmilliót kell kicsengetni érte. A Chelsea hónapok óta üldözte a játékost, akire valószínűleg nem volt szüksége José Mourinhónak.
 
A Chelsea-é lesz Szerbia reménysége 2013. április 10. 17:31 Igaz a korábbi pletyka, miszerint a Chelsea a télen előzetes megállapodást kötött a szerb futball legnagyobb tehetségével, a sokoldalú támadó Lazar Markoviccsal - írja a Sky Sport Italia átigazolási szakértője, Gianluca Di Marzio szerdai bejegyzésében. Már csak néhány apró részletben kell megegyezni a feleknek, mielőtt nyélbe csapják az üzletet. A 19 éves játékos sajtóhírek szerint nyolcmillió fontért távozhat a Partizan Belgrádtól. Az Inter ezért mondhatott le a hatszoros válogatott futballistáról.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu