KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LARISSA_RIQUELME"
A pályán dobta le a ruháit Larissa (18+) 2011. július 20. 17:42 A kolumbiai Soho magazinnak az argentin bajnok Vélez Sarsfield stadionjában sikerült levetkőztetnie a Copa América hercegnőjét, a paraguayi szexszimbólum Larissa Riquelmét. A dél-amerikai istennő eredeti tervei szerint csak akkor szabadult volna meg ruháitól, ha hazája válogatottja nyeri a tornát, de meggondolta magát, és már most így tett hátha ezzel szerencsét hoz Paraguaynak.
 
Meztelenül futna be a pályára Larissa 2011. július 4. 23:18 Paraguay leghíresebb futballszurkolója, Larissa Riquelme látogatása számított a legnagyobb attrakciónak a Copa América vasárnapi csoportmeccsén, Santa Fében, ahol Ecuadorral végeztek gólnélküli döntetlenre a fehérnemű-modell kedvencei. A szépség a 2010-es futballvébéhez hasonlóan most is ígéretet tett, ledobja a ruháit és befut a pályára, ha Paraguay nyeri a tornát. Tavaly a negyeddöntő volt a végállomás a piros-fehérek számára, de Larissa ennek ellenére kielégítette híveit, igaz csak egy magazin hasábjain.
 
Levetkőzött a paraguayi szexbomba! (18+) 2010. július 8. 15:52 Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó! Larissa Riquelme ráadásul annak ellenére tartotta magát fogadalmához, hogy a paraguayi labdarúgó-válogatott 1-0-s vereséget szenvedett Spanyolországtól, ezzel a negyeddöntőben elvérzett a dél-afrikai vébén. Nos, a gyönyörű fehérneműmodell ledobta ruhácskáit, hogy vigaszt nyújtson férfi honfitársainak és a világnak! Most már mindenki tudja, merre van pontosan Paraguay? A szexbomba anyaszült meztelen, ezért csak 18 éven felüliek nézhetik meg a képeket és a galériát. Oké?
 
Vb 2010: mégis lesz vetkőzőshow! 2010. július 5. 23:12 KÉPGALÉRIA! Úgy tudtuk, Paraguay vb-kiesése miatt egy felejthetetlen élménnyel leszünk szegényebbek, hiszen a híres fehérneműmodell Larissa Riquelme nyilvános sztiptízt ígért arra az esetre, ha búcsúztatják Spanyolországot kedvencei. A hispánok 1-0-ra győztek és elődöntősek, egy nemzet megvigasztalására azonban mégis ledobja a ruháit a szépség Asunción főterén. Ígérjük figyelemmel követjük az ügy további fejleményeit, addig is be kell érned friss képekkel a dél-amerikai istennőről.
 
Levetkőzik, ha kiejtik a spanyolokat 2010. július 1. 18:20 KÉPGALÉRIA! Fogadalmat tett a világ egyik legszebb fehérneműmodellje, Larissa Riquelme, aki már tűkön ül, alig várja a Paraguay-Spanyolország vb-negyeddöntőt. A dél-amerikai bombázó ország-világ előtt megmutatja bájait, ha honfitársai kiejtik az Európa-bajnokot a szombati meccsen! A nem mindennapi vetkőzőshow a Plaza de la Democracián lenne Asunciónban. Szépen gyarapodik Paraguay szurkolótábora. Gyanítható, hogy a spanyol armada drukkerei nem mondanának le emiatt a továbbjutásról...
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu