KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LANUS"
Olcsón megúszta Camoranesi: öt meccs 2011. november 4. 18:23 Ötmeccses eltiltással sújtotta az Argentin Labdarúgó-szövetség Mauro Camoranesit, a Lanús játékosát, aki a múlt héten, a Racing ellen rúgta fejbe a földön fekvő Patricio Toranzót, majd Diego Simeone vezetőedzőt is inzultálta.
 
Argentin kapust vehet az FC Barcelona 2011. május 5. 09:46 Fiatal, mindössze 20 éves labdarúgót igazolhat idén nyáron a friss BL-döntős FC Barcelona. Lapinformáció szerint a katalán klub közel jár az argentin Esteban Andrada leigazolásához.
 
Dél-Amerikába megy a Juve exközéppályása 2011. február 1. 17:42 Mauro Camoranesi, a Juventus korábbi középpályása Argentínába igazol, és a Lanús labdarúgója lesz lapinformációk szerint. Az olasz válogatott középpályás legutóbb Stuttgartban légióskodott, ám januárban lejárt a szerződése, amelyet a svábok nem kívántak meghosszabbítani. A megállapodást rövidesen hivatalosan is bejelentik, ha lehet inni az értesüléseknek.
 
Argentin válogatott érkezik Madridba 2010. január 9. 14:58 Ami az Atlético Madridnak a nyáron nem jött össze, az úgy tűnik, a télen sikerülhet. A 19 éves Eduardo Salvio a Lanústól érkezhet a spanyol fővárosba, a kétszeres argentin válogatott támadó ugyanis kijelentette, minden álma, hogy a piros-fehér-kékekhez csatlakozzon.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu